Grāmatu un mūzikas ierakstu gadatirgus Spīķeru koncertzālē

Jaunā Spīķeru koncertzāle Lieldienās 4. un 5. aprīlī aicina mazos un lielos apmeklētājus uz Grāmatu un mūzikas ierakstu gadatirgu no plkst. 10.00.

Grāmatu un mūzikas ierakstu gadatirgus Spīķeru koncertzālē

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apmeklētāju labsajūtai būs arī muzikāli priekšnesumi, atrakcijas un multfilmas bērniem, zīmēšanas siena un Lieldienu truši Volfgangs, Fricis, Amadejs un Antonio no zemnieku saimniecības „Zaķīši”.


Gadatirgū būs iespēja iegādāties grāmatas par zemākām cenām no izdevniecībām „Avots”, „Jānis Roze”, „Jumava”, „Liels un mazs”, „Atēna”, „Mansards”, „Madris”, „Tapals”, „Dienas Grāmata”, „Pētergailis”, „Zinātne”, „Zelta Grauds”, „Satori”, „Annele”, „Neputns”, „Antēra”, kā arī  mūzikas izdevniecību „Upe”, „Lauska”, Laula R” ierakstus un  koncertu biļetes par izdevīgām cenām.

Reklāma
Reklāma


Grāmatu un mūzikas ierakstu gadatirgū 5. aprīlī plkst. 14.00 aktrise Rēzija Kalniņa dalīsies savās pārdomās par apgāda „Atēna” izdoto grāmatu „Mīlas meistars”. Savā grāmatā Dons Migels Rīzs izskaidro, ka uz bailēm balstītie priekšstati un pieņēmumi mazina mīlestību mūsu attiecībās un noved pie ciešanām. Rīzs, izmantojot aizkustinošus stāstus,  atklāj kā sadziedēt emocionālās brūces, atgūt brīvību un prieku.
Gadatirgus apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja nobaudīt īpašos Lieldienu gardumus piknikā Spīķeru pagalmā.