Ernestam saziedoti 13 500 lati!

Ernesta mamma saka paldies visiem, kas iesaistījās un ziedoja naudu viņas dēlam. Nepilnu divu nedēļu laikā mums izdevās savākt 13 500 latus!  Ar šo naudiņu pietiks gan operācijai, gan lidmašīnas biļetēm!

Foto no Ernesta ģimenes personīgā arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Ernesta ģimenes personīgā arhīva

Domāsim gaišas domas un turēsim īkšķus, lai operācija norit veiksmīgi un Ernests atveseļojas! Kopā mēs esam spēks!!!:)

Ernesat stāstu vari izlasīt un noskatīties ŠEIT!

Šobrīd palīdzība ir nepieciešama divu bērnu tētim Uģim, kurš sirgst ar asins vēzi. 

"Mana mīļotā vīrieša un 2 bērnu tēva dzīve 2007. gada oktobrī „apmeta pamatīgu kūleni”. 39 gadu vecumā Uģim tika atklāts asins vēzis. Vēršos pie Jums pēc palīdzības," raksta Uģa dzīvesbiedre Inga. Jūlija sākumā sākumā pasaulē nāks viņu bērniņš.

Uģis saņēma savu pirmo ķīmijterapijas kursu Linezera slimnīcas Hematoloģijas centrā. Nesasniedzot gaidīto rezultātu, tika uzsākts otrais ķīmijterapijas kurss, kurš ilga pusgadu.
Diemžēl arī pēc šīs intensīvās un ilgstošās terapijas slimības remisija neiestājās. Tā kā visi iespējamie medicīniskie preparāti un ārstēšanās veidi, kas ir pieejami Latvijā, nedeva gaidīto rezultātu, mēs sākām meklēt citas iespējas, kas varētu slimības progresu kaut uz laiku apturēt.
2009. gada nogalē tika uzsākts jauns ārstēšanās kurss ASV, Čikāgas Universitātes slimnīcā un līdz šim brīdim Uģis saņem vienas no jaunākajām zālēm. Rezultāts ir, tomēr tas būs īslaicīgs, ja netiks veikta kaulu smadzeņu pārstādīšanas operācija. Tikai šī operācija spēj apturēt slimības attīstību uz visiem laikiem.
Kaulu smadzeņu pārstādīšanas operācija ASV klīnikā sastāv no 2 posmiem un izmaksā 95 tūkstošus latu. Tāda summa mūsu ģimenei diemžēl nav pieejama. Uz doto brīdi mums ir izdevies sarūpēt 7000 latu.

Uģis ir ļoti stiprs un optimisma pilna cilvēks, kuram papildu motivāciju dzīvei dod apziņa, ka jūlija sākumā pasauli ieraudzīs mūsu kopīgais bērns. Mēs esam pārliecināti, ka slimību Uģis uzveiks, tomēr šajā brīdī esam spiesti lūgt Jūsu palīdzību. Ja Jums ir iespēja vai vēlēšanās atbalstīt Uģi finansiāli, nosūtu Jums ziedojuma kontu:

Fonds "Ziedot"
Reģ. Nr 40008078226
Swedbank,
konta nr: LV95HABA0551006150241
mērķis: Uģa Liepiņa operācijai

Mēs būsim pateicīgi par jebkuru atbalstu, ko varat sniegt - īpaši emocionālu. Zinām, ka, „turot par Uģi īkšķus”, viņš saņems no Jums daudz spēka, kas palīdzēs viņam uzvarēt šai „cīņā”.


Lielā pateicībā,
Inga
Tālr. +371 29143631
E-pasts: melngalve@inbox.lv

Reklāma
Reklāma