Uzdāvini "Positivus Festivālam" savu veco dīvānu!

Mums ir brīnišķīga ideja, kā šovasar padarīt mājīgāku kādu nostūri Positivus festivālā. Aicinām uzdāvināt mums savu veco sofu, dīvānu, klubkrēslu, žurnālu galdiņu vai stilīgu lampu – jebkuru „padzīvojušu” interjera priekšmetu „ar raksturu” un savu stāstu, kas piemirsti un nevajadzīgi snauž šķūnīšos un bēniņos! Kādam šīs lietas, iespējams, vairs nav nepieciešamas, taču mēs esam gatavi iedvest tām otro elpu un nodrošināt laimīgas, pozitīvas vecumdienas! 

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Dāvinātajai mēbelei paši aizbrauksim pakaļ un izmantosim to šovasar festivālā; pēc tam rūpīgi glabāsim līdz nākamajam gadam un lietosim atkal. Visus festivāla fanus, kuri mums kaut ko uzdāvinās, mēs iepriecināsim ar kādu no festivāla suvenīriem un uzsauksim dzērienu Positivus bārā.

Idejas un mēbeļu fotogrāfijas sūtiet uz e-pastu divans@positivus.com! Der arī ar mobilā tālruņa kameru fiksēts momentuzņēmums!

POSITIVUS FESTIVĀLS ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā, kas jau trīs gadus norisinājies Salacgrīvā. Festivālā uzstājušās tādas zvaigznes kā MOBY, TRAVIS, MANIC STREET PREACHERS, FATBOY SLIM, JAMES, STEREOPHONIC, PRĀTA VĒTRA, SINEAD O’CONNOR, PETER DOHERTY un daudzas citas.

Šogad Positivus festivāls notiks ceturto reizi, 16. un 17.jūlijā turpat Salacgrīvā. Biļetes uz festivālu par īpašu cenu – Ls 25,00 nopērkamas „Biļešu Serviss” kasēs. Pēc pirmo mākslinieku izziņošanas tās kļūs dārgākas! Šogad festivāla organizatori pirmo reizi ierobežos apmeklētāju skaitu, lai tas nepārsniegtu iepriekšējā gada apmeklējumu.

Vairāk informācijas:
www.positivusfestival.com
 
Informāciju sagatavoja Līga Andžāne

Reklāma
Reklāma