Jauns video konkurss! Balvā biļetes uz "Stomp" koncertu

Tavs bērns bungo ar putras karoti, zupas katla vāku vai slotu? Nerājies uz viņu, bet nofilmē un ievieto mammam.lv/tetiem.lv video sadaļā! Varbūt tieši jūs balvā saņemsiet ģimenes biļeti uz ritma meistaru STOMP koncertu Rīgas Kongresu namā!

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Portāls mammam.lv/tetiem.lv sadarbībā ar Positivus Music aicina: nofilmē, kā tavs bērns bungo ar kādu no sadzīves priekšmetiem līdzīgi kā to dara ritma meistari STOMP.  Varbūt bungot patīk tev pašam?:-) Der itin viss katli, kannas, vāki, karotes, slotas – viss, ko majas vien var atrast. Video faila formāts: avi, mpg, wmv, mov, divx, mp4, 3gp u.c.
PIEVIENOT VIDEO!

Konkursa noteikumi:
Ievieto sava mazā bungotāja video sadaļā Atraktīvais bungotājs. Video pievienošana notiks līdz piektdienai, 5. martam pulksten 10.00. Piektdien sāksies balsojums, kurā varēs piedalīties visi reģistrētie portāla lietotāji. Balsojums ilgs trīs dienas un noslēgsies pirmdien, 8. martā pulksten 14.00, kad arī tiks pasludināts konkursa uzvarētājs, kas saņems ģimenes biļeti (četras pieaugušo biļetes, bērniem līdz 7 gadu vecumam, kas koncerta laikā var sēdēt vecākiem klēpī, biļetes nav vajadzīgas).
PIEVIENOT VIDEO!

Noskaties Stomp sniegumu un smelies iedvesmu!:-)



STOMP izrāžu grafiks Rīgas Kongresu namā:
Otrdien, 9.martā  – 19:30
Ceturtdien, 11.martā  – 19:00
Piektdien, 12.martā  – 17:30 un 21:00
Sestdien, 13.martā  – 16:30 un 20:00
 
Biļetes uz izrādēm maksā sākot no Ls 15,00.
Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas, neaizņemot atsevišķu sēdvietu.
Nopērkama arī “ģimenes biļete” – pērkot 4 biļetes, jāmaksā tikai par 3.
STOMP izrādes rīko koncertu aģentūra Positivus Music.

Reklāma
Reklāma