Make up pavasaris/ vasara 2010 – jauni veidi spēlei ar tekstūru

Pavasara/ vasaras 2010 kolekcijā Shiseido piedāvā valdzinošu, jaunu krāsu toņu paleti, iemiesotu jaunās tekstūrās, kas piemērotas lūpām, vaigiem un acīm. Shiseido kreatīvais make-up mākslinieks Diks Peidžs (Dick Page) turpina aizraujošās rotaļas ar krāsām un tekstūrām, piedāvājot tās kombinēt visneiedomājamākajās variācijās.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Viegli caurspīdīgs, dabīgi matēts, mirdzošs perlamutra, apjomīgi spīdošs, spilgts un maigs pastelis.... Tās ir Shiseido šī pavasara/ vasaras vīzijas, kas ļaus katrai sievietei atrast tieši sev vispiemērotāko krāsu paleti, lai izceltu savu neatkārtojamo skaistumu.  

PERFECT ROUGE
Perfektas mitrināšanas nianses. Tikai gada laikā, kopš Shiseido ir radījis Perfect Rouge – satriecošas kvalitātes un tekstūras jauno lūpukrāsu, tā ir iekarojusi tūkstošiem sieviešu sirdis bagātīgās mitrināšanas, perfektā klājuma un daudzveidīgās toņu paletes dēļ.
Šosezon Shiseido piedāvā divas jaunas Perfect Rouge lūpukrāsas tekstūras: Glowing Matte un Tender Sheer.

PERFECT ROUGE GLOWING MATTE
Šī samtainā lūpukrāsa sniegs jūsu lūpām intensīvu mitrināšanu un pārklās lūpas ar matētu toni, kas radīs dabīgu izskatu un komfortablu sajūtu visas dienas garumā. Pateicoties sastāvā esošajam ekskluzīvajam Shiseido Matētajam Nogludinošajam pūderim (Smoothing Matte Powder) lūpukrāsa rada sajūtu it kā lūpukrāsas uz lūpām nemaz nebūtu, bet sniedz izsmalcināti pievilcīgu izskatu jebkurā dzīves situācijā.
4 jauni toņi:
Čuksts – noslēpumaini liegi rozā
Mirklis – pavedinoši maigi brūns
Saldais skūpsts – jutekliski rožaina
Koraļļu starojums – eleganti dzidra koraļļtonis

 

PERFECT ROUGE TENDER SHEER
Ne tik oficiāla kā lūpukrāsa un daudz dabīgāka kā lūpu spīdums, jaunā Perfect Rouge Tender Sheer lūpukrāsa piešķir lūpām vieglu caurspīdīgu toni un mitru efektu, kas liek lūpām izskatīties pilnīgākām. Pēc uzklāšanas nodrošina mitrināšanu visu dienu un uzlabo sausu, raupju lūpu stāvokli, mazina lobīšanos. Pateicoties īpašajam izlīdzinošajam kompleksam, nodrošina gludu un vienmērīgu klājumu, kas rada patīkamu komforta sajūtu.
4 jauni toņi:
Izaicinājums – seksīgi spīdīgs violeti rozā
Piedāvājums – jutekliski valgi rozā
Dabīgs vīns – caurspīdīgs Burgundijas vīna
Dabiski sarkanais – svaigi, veselīgi, dzidri sārts
Cena veikalā: Ls 19,50

Reklāma
Reklāma


LUMINIZING LIP GLOSS
Mirdzošs lūpu spīdums. Bagātīgs spīdums un izsmalcināti juteklisks mirdzums – pilnīgām un skaisti akcentētām lūpām. Pateicoties sastāvā esošam dāsnam daudzumam bagātīgas, viegli mirdzošas un nogludinošas eļļas, katrs lūpu spīduma tonis rada neatkārtojami juteklisku izskatu, piedod lūpām 3 dimensionālu apjomu un sulīgu krāsu. Šķidrā želejveida tekstūra lieliski klājas, ilgstoši mitrina un izceļas ar īpašu noturību vairāku stundu garumā. Lūpu spīdums veido bagātīgu klājumu, neradot lipīgu sajūtu.
8 jauni toņi
Kafija ar pienu – dabīgi maigi bēšs
Brūnais cukurs – piesātināti kapara brūns
Bellini – klusināti rozā
Marashino – sulīgs ķiršu
Saules gaisma – caurspīdīgi zeltains
Dzīve bez rūpēm – mirdzošs vēsi rozā
Vēsais – caurspīdīgs vēsi violets
Siltais – medaini silts
Cena veikalā: Ls 17,00

LUMINIZING SATIN FACE COLOR
Samtains pūderveida sejas tonis. Daudzfunkcionāls pūderveida sejas tonis, ko var lietot gan kā vaigu sārtumu, gan sejas ādas izgaismošanai. Pateicoties krāsu mikropigmentu (Micromatic Color Pigment) un īpaši uzlabojošajai pūdera (Dual Optimizing Powder) tehnoloģijai pūderis vienmērīgi klājas un veido dabīgu izskatu, saglabājot savu toni un neizbalojot visas dienas garumā. Maigā dabīgā otiņa ļauj bez pūlēm uzklāt pūderi uz sejas vajadzīgajās vietās un nepieciešamajā koncentrācijā.
4 jauni vaigu sārtuma toņi
Orhideja – elegants, sulīgi sārts
Tējas roze – bagātīgs, apvaldīti rozā
Ziedlapiņu – saldi maigs sārtais
Neļķu – dzidri vēss rozā
2 jauni toņi sejas formas koriģēšanai un izgaismošanai
Starojoši balts – mirdzošs tonis sejas izgaismošanai un starojumam
Starojoši zeltains – silti zeltains tonis sejas krāsas koriģēšanai
Cena veikalā: Ls 24,00

LUMINIZING SATIN EYE COLOR
Samtainas acu ēnas. Elegantas acu ēnas ar smalka zīda mirdzumu – Luminizing Satin Eye Color nekavējoties piešķir acīm burvīgu izskatu; tām ir ilgnoturīgs dzidrs tonis un mitrinoša, viegli klājama tekstūra. Katru acu ēnas toni var lietot vienu pašu vai kombinēt ar citu, iegūstot neierobežotu izskata dažādību.

5 jauni toņi:
Sārts persiku
Violetā migla
Ziloņkaula 
Jūras ūdens
Debesszils
Cena veikalā: Ls 20,00

SHEER MATIFYING COMPACT
Matējošs kompaktais pamattonis. Perfektas ādas noslēpums. Taukus nesaturošs, pūderveida kompaktais pamattonis, kas visas dienas garumā nodrošina zīdaini gludu un dabīgi caurspīdīgu matētu sejas toni. Var uzklāt ar sausu vai mitru sūklīti. Šis mūsdienīgais un ērti lietojamais kompaktais pamattonis sniedz daudzveidīgas iespējas ikdienas grima veidošana. To var klāt sedzošā kartiņā uz visas sejas, koriģējot ādas toni un piedodot tai viendabīgu toni, vai arī lietot tikai uz atsevišķam sejas zonām pēc vajadzības, veidojot dabīgu un veselīgu izskatu. Pateicoties Shiseido ekskluzīvajai pūdera tehnoloģijai un mitrinošajam sastāvdaļām, saudzīgi kopj un aizsargā ādu, nodrošinot efektu 12 stundu garumā. Pieejams 6 toņos.
Cena veikalā: Ls 25,00

Veikalos: Stockmann, Douglas, Kolonna, Rivoli, Elkor