Kā tika piepildīts smagi slimās Elīzas sapnis

Portāls mammam.lv/tetiem.lv jau rakstīja, ka labdarības akcija Dāvāsim sapni! jau piekto gadu aicina piepildīt smagi slimu bērnu sapņus un sniegt atbalstu Bērnu paliatīvās aprūpes biedrībai. Ar Jūsu palīdzību sapnīši pamazām tiek piepildīti — uzzini, kāds bija Elīzas sapnis! Tomēr ziedojumi aizvien ir nepieciešami.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Trīspadsmit gadus vecā Elīza, no rīta ierodoties slimnīcā uz vizīti pie ārsta, pat nenojauta, kāds pārsteigums viņu gaida!

Tikai brīdī, kad Bērnu paliatīvās aprūpes biedrības dāmas pēkšņi vēra durvis, ierodoties ar rozā papīrā ar lentām rotāto lielo kasti, Elīzas diena pārvērtās par negaidītu piedzīvojumu. Veroties uz dāvanu, kuras iesaiņojums slēpa saturu, meitene neticīgi uz to lūkojās un pat neiedrošinājās iedomāties, ka tur patiešām varētu būt tas, par ko tik ļoti bija sapņojusi! Tas, kā dēļ cītīgi ir piedalījusies ne vienā vien konkursā, lai tikai tiktu pie izsapņotās lietas. Tas, kam rūpīgi, liekot latiņu pie latiņa, pati centusies sakrāt naudiņu. Un tik ļoti nepieciešams, jo īpaši, kad mīļais tētis ir spiests doties strādāt tālu no mājām un sazināšanās iespējas sarūk līdz minimumam.
Jā, tas ir dators!

Meitene ir prasmīga kulināre, tāpēc jau mirkli pēc dāvanas saņemšanas, aizsapņojās, kā internetā varēs meklēt jaunas receptes.

Reklāma
Reklāma


Elīzas sajūsma, to ieraugot, bija neaprakstāma, un starp pateicības vārdiem mijās neticības pilns jautājums: „Vai tas patiešām ir mans?”. „Jā, tas ir tavs!” apliecināja apkārtesošie. Vecāku prieks bija ne mazāks kā jaunajai datora īpašniecei. Elīza nevarēja vien sagaidīt, kamēr tiks līdz mājām Smiltenē, lai to izpētītu tuvāk. Meitene ir prasmīga kulināre, tāpēc jau mirkli pēc dāvanas saņemšanas, aizsapņojās, kā internetā varēs meklēt jaunas receptes un mācīties gatavot dažnedažādus gardumus!

Labdarības akcijas Dāvāsim sapni! ietvaros ir piepildīti divu bērnu sapņi — arī septiņus gadus vecā Valērija saņēma ilgi kāroto portatīvo datoru. Vēl ir 12 bērni, kuru sapņu piepildīšanai nepieciešams Jūsu atbalsts un palīdzība.