Latviešu Sjūzena Boila — Evija Misiņa — izlaidusi radiosinglu

Par latviešu Sjūzenu Boilu dēvētā dziedātāja Evija Misiņa, ko iepazinām LNT Zelta talantu otrajā sezonā ir pildījusi solījumu turpināt dziedāt. Jau divas nedēļas radiostacijās dzirdams viņas pirmais singls Ver acis ciet.

Foto: Mārtiņš Purviņš. Evija ar meitu Sofiju.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Mārtiņš Purviņš. Evija ar meitu Sofiju.

Jauno māmiņu Eviju Misiņu žūrija sauca par tīrradni, jo nebūdama profesionāla dziedātāja, Evija konkursā nodziedāja Operas spoku un Tīnas Tērneres dziesmu You simply the best tā, ka tirpas skrēja pār kauliem. Pavisam mazliet pietrūka, lai Evija iegūtu pirmo vietu, taču panākumu un fanu iedrošināta jaunā māmiņa bija apņēmības pilna mācīties un turpināt muzikālo karjeru. Lasīt interviju.

"Dziedāšana ir mans vaļas prieks. Cik sevi atceros, tik dziedu. Neesmu nekāda profesionāle, bet gan jau ar laiku. Esmu ņēmusi vērā Jūsu ieteikumus un šobrīd cītīgi mācos, lai spētu dziedāt vēl labāk. Un ticiet vai nē, bet progress ir liels un tas mani iepriecina," savā muzikālajā profilā portālā draugiem.lv raksta Evija.


Viens no pirmajiem panākumiem ir tāds, ka nu jau divas nedēļas radiostacijās skan Evijas pirmais singls Ver acis ciet. Mūzikas autors: Daniēls Buks-Vaivads, vārdi: Jānis Lapsa.
Lai noaklusītos dziesmu ienāc Evijas muzikālajā profilā draugiem.lv sadaļā Mūzika:
www.draugiem.lv/evijamisina


Šai dziesmai ir tik īpaši vārdi, ka spēj iekvēlināt ikviena sirdi ... ver acis ciet un būsim mēs divatā... Tās vēstījums un burvība slēpjas patiesībā, ka vajag tikai mazliet kā aizvērt acis un ļauties sapnim”, saka Evija.

Lai Evijai veicas un izdodas!:-)

Reklāma
Reklāma