Smejies par nedēļas labāko joku! (12.-19.02.2010.) Nākamreiz balvā skaistā grāmata „Ezītis miglā”!

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Kristiāna (7 gadi) pirmo reizi ir bijusi uz tenisa treniņu. Mamma Zanda šim notikumam pa godu pirmo reizi mūžā ir izcepusi kūku. Kūka patiesi ir izdevusies. Garšo gan tētim, gan brālim un mamma ir pārlaimīga. Vienīgi Kristiāna nav sajūsmā. Knakstās ap savu gabaliņu. Mamma: "Meitiņ, es tev par godu izcepu kūku." Kristiāna: "Man par godu???" Mamma: "Nu, ja! Tu pirmo reizi biji uz treniņu un es pirmo reizi izcepu kūku!" Kristiāna: "Nu, man par godu tu labāk varēji uzcept popkornus." (Iesūtījusi Zanda Dauberga)

Jauna grāmata Ezītis miglā. Pēc multfilmas motīviem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jauna grāmata "Ezītis miglā". Pēc multfilmas motīviem.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Zanda Dauberga ar anekdoti Pirmā kūka.  Balvā aizkustinošais Vītolu ģimenes mūzikas albums Pa kādu trauslu pavedienu un dāvanu karte uz kādu no radošajā telpā Tasty notiekošajām radošajām darbnīcām. Ieskaties: www.tastytelpa.lv!

Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet sindija@mammam.lv vai zvaniet 67274863.


Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokdarim slavenās multiplikācijas filmas Ezītis miglā versija bagātīgi ilustrētā grāmatā ar šādu pašu nosaukumu — Ezītis miglā.
 

IESŪTĪT JOKU.


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 26.02.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.


Visus bērnu jokus lasi šeit!

 

Reklāma
Reklāma