Vēstuļu konkurss SIEVIETE LATVIJAI 2010

Jau trīspadsmito gadu Latvijas Avīze rīko vēstuļu konkursu, kurā aicina rakstīt par Latvijas sievietēm un viņu nenovērtējamo veikumu — gan savā ģimenē, gan uzņēmumā, gan pagastā un pilsētā. Mums līdzās ir tik daudz radošu sieviešu, kas katra savā jomā veic labus, visiem mums tik nozīmīgus darbus.

Pērnā gada konkursa laureātes, uzvarētājas savā nominācijā – Anita Eiduka, Anita Aizstrauta un Ligita Zvirbule.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pērnā gada konkursa laureātes, uzvarētājas savā nominācijā – Anita Eiduka, Anita Aizstrauta un Ligita Zvirbule.

Laikraksts Latvijas Avīze februārī un martā ikvienu aicina piedalīties ikgadējā vēstuļu konkursā Sieviete Latvijai 2010. Latvijas ļaudis visās pilsētās un pagastos, neslēpiet savas izcilās sievietes, bet gan uzrakstiet par viņām! Par tām, kuras uzdrīkstas būt uzņēmējas, kuras stiprina ģimeni, kuras nesavtīgi darbojas sabiedrības labā.

Labi vārdi, tāpat kā labi darbi, vienmēr atmaksājas!

Šogad aicinām Latvijas iedzīvotājus ieteikt savas kandidātes konkursam trīs nominācijās:
1. Par uzdrīkstēšanos būt uzņēmējai.
2. Par nesavtīgu darbu sabiedrības labā.
3. Par ģimenes stiprināšanu.

 

PIETEIKUMA ANKETU SKATI ŠEIT.


Konkursa mērķis ir meklēt un godāt sievietes, kuras uzdrīkstas realizēt drosmīgus projektus, nesavtīgi palīdz līdzcilvēkiem, ar mīlestību rūpējas par ģimeni un tuviniekiem.
Konkursam iesūtītos pieteikumus izvērtēs žūrija.
Uzvarētāja katrā nominācijā saņems Hipotēku bankas Eko karti ar naudas balvu Ls 500 un pārsteiguma balvas.
Speciālbalvu
braucienu uz Briseli laureātēm dāvinās Eiroparlamenta deputāte Inese Vaidere.

Reklāma
Reklāma


Inese Vaidere, Eiroparlamenta deputāte, jau vairākkārt iepriecinājusi laureātes, aicinot ekskursijā uz Briseli: „Uzskatu, ka sievietes ir Latvijas spēks. Šis konkurss ir brīnišķīga iespēja viņas atklāt gan mums pašiem, gan arī ļaut iepazīt citur Eiropā. Konkurss ir iespēja saņemt atzinību, mudināt arī citas sievietes uzdrošināties. Uzaicinot uz Briseli, Eiroparlamentu, redzu, kā radošās sievietes iepazīstina cita citu ar savām idejām, un katrai nu ir vairākas. Es ārkārtīgi augstu vērtēju šo konkursu – tas ir liels un garš gaišuma brīdis!”

Konkursu atbalsta Hipotēku banka, Latvijas Pašvaldību savienība, portāls mammam.lv/tetiem.lv, biedrība Līdere un Latvijas Lauku sieviešu apvienība.


Kandidātes konkursam var pieteikt līdz 7. aprīlim. Sīkāka informācija un aizpildāma anketa atrodama Latvijas Avīzes mājas lapā www.la.lv.