Hokeja izlases vārtsargam Masaļskim vasarā būs otrs dēls

Latvijas hokeja izlases vārtsarga Edgara Masaļska ģimenē šovasar gaidāms ģimenes pieaugums — hokejista dēlam Emīlam būs brālītis, informē www.kasjauns.lv.

Masaļska dēlam Emīlam būs brālītis, jo hokejista sieviņa Ieva ir gaidībās. Foto: www.kasjauns.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Masaļska dēlam Emīlam būs brālītis, jo hokejista sieviņa Ieva ir gaidībās. Foto: www.kasjauns.lv

Edgara un Ievas Masaļsku ģimenē jau aug omulīgs puika — trīs gadus vecais Emīls. Viņš piedzima 2006. gada 20. janvārī Krievijas pilsētā Alametjevksā, kad Masaļskis spēlēja turienes klubā „Ņeftjaņņik”. Emīls ir īsts tēva dēls, jo arī viņam patīk hokejs. To, kā tētis spēlē, viņš kopā ar mammu skatās gan televīzijā, gan iet uz spēlēm. Emīls arī pats labprāt uzspēlē hokeju, taču, lai mājās nekas neciestu, lielo hokeja nūju vecāki gan viņam nedod. Bet, kad Emīls ciemojas pie Edgara mammas, tad kopā ar vectēvu, paņēmuši mazās bērnu hokeja nūjas, pa pagalmu taisa paši savus hokeja mačus. Emīls, tāpat kā tētis, ir arī liels golfa spēles cienītājs, un jau šovasar puika varētu sākt apmeklēt golfa treniņus.
Nu Masaļsku ģimenē šovasar gaidāms pieaugums. Īsi pirms došanās uz olimpiskajām spēlēm Edgars Masaļskis šo faktu nenoliedza un vaicāts, vai nav skumīgi uz vairāk nekā divām nedēļām doties prom no mājām, neslēpj, ka skumšot pēc dēla un sieviņas. „Kopš es spēlēju hokeju Rīgā, jūtos ļoti laimīgs, ka man ir iespēja lielāko tiesu laika pavadīt mājās. Domāju, ka arī ģimene ir priecīga, ka spēlēju Rīgā. Protams, esot Vankūverā skumšu pēc sievas un dēla, bet ir taču lieliskas iespējas sazināties internetā vai telefoniski. Divas nedēļas jau nav tik ilgs prombūtnes laiks,” piebilda lieliskais vārtsargs.
 

Masaļsku ģimenes foto skati šeit!

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma