Sācies iepazīšanās stāstu fināla balsojums

Un jūs neticējāt, ka internetā var atrast savu īsto un vienīgo? Agrāk tam neticēja arī daudzi stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībnieki, taču kā atklāj stāsti, iepazīties portālā draugiem.lv var arī pēc viena nevainīga smaidiņa bilžu komentāros.

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Mīlestība var dzimt pēc nejaušas sarakstes ar kādu draugu draugu, kuram gadījies būt online tai pašā laikā kad tev; draugos var atrast un restaurēt jūtas ar skolas laiku mīlestību. Arī tad, ja esi viena ar bērnu (vai veseliem sešiem!) - portālā draugiem.lv vari satikt cilvēku, kas būs laimīgs kļūt par tēti tavam bērniņam! Var iepazīties un iemīlēties kaimiņā un var arī cilvēkā, kas dzīvo otrā Latvijas malā vai pat citā valstī. Internetam robežu nav un iespējams ir viss, vajag tikai ticēt!:)
Lasi un iedvesmojies no iesūtītajiem stāstiem!

Fināla balsojums
Bet tagad par fināla balsojumu. Kā jau rakstījām, atsaucība šim stāstu konkursam bija ļoti liela! Kopā saņēmām 71 iepazīšanās stāstu. Par četriem pāriem, kas saņēma visvairāk balsu, līdz piektdienai vari balsot superfinālā (portāla sākumlapā uzreiz zem mēneša tēmas)!
Katru dienu ikvienam portāla lietotājam tiek piešķirta viena balss, ko vari atdot vienam no četriem finālistiem.
Pāris, kurš 19. februāra pulksten 10.00 būs ieguvis visvairāk balsu, balvā saņems romantisku vakaru un nakti Jaunpils pilī! Vēl divus uzvarētāju pārus izvēlēsies draugiem.lv komanda un mammam.lv/tetiem.lv redakcija. Un vēl nav zināms, vai šīs balvas tiks fināla pāriem vai arī kādam no stāstiem, kas palika ārpus fināla balsojuma!:-)

Vēlreiz par balvām:
Trīs skaistāko stāstu autori balvā iegūst romantisku vakaru viduslaiku noskaņās Jaunpils pilī, šampanieti un augļus neaizmirstamai naktij viesnīcas numuriņā, kā arī spēcinošas brokastis.

Vairāk par atpūtu Jaunpils pilī lasi šeit!

Visiem uzvarētājiem un konkursa finālistiem balvās jaunā MicRec Vislabākā latviešu mīlas dziesmu izlase Un kas pažēlos tos, kas viens otru nesastapa...

Reklāma
Reklāma