"Ricci Ricci" jauns aromāts no Nina Ricci

Svaigs, juteklisks un puķains, īpaši radīts modernai pilsētniecei. Ricci Ricci - tas ir dienas aromāts, kas atmodina jūtas un uzlabo garastāvokli.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Viena no galvenajām kompozīcijas sastāvdaļām ir svaigā, pozitīvā Nakts Skaistules ziedu (Belle de Nuit) nots, ir zināms, ka Nakts Skaistulei piemīt unikālas īpašības:
  - vienam Nakts Skaistules krūmam var būt dažādas krāsas ziedi, un pat vienai puķei var būt krāsainas ziedlapiņas.    
  - Auga nobriešanas laikā ziedu krāsa izmainās - dzeltens top piesātināti rozā, balts - violets...           
 - Nakts Skaistule sāk ziedēt dienas vidū un zied visu nakti.
 - Naktī liekas, ka ziedlapiņas, kurās atspoguļojas mēnesnīca, ir apveltītas ar burvju spēju spīdēt.   
 
Ricci Ricci aromāts ir domāts optimistiskām, pašpārliecinātām, aktīvām un jautrām sievietēm. Ricci Ricci mainās kopā ar Tevi visas dienas laikā. Kompozīciju aizsāk rabarberu un bergamotes svaigais akords, kurš uzlabo garastāvokli; vēlāk ir jūtamas Indijas tuberozes un sentifolijas rozes ziedu notis, kas piešķir pārliecību, bet jutekliskums slēpjas pačūlijas un sandalkoka dziļajās notīs un, protams, visus pārsteidz skaistules ziedu smarža.

Ricci Ricci lentīte - Nina Ricci franču Augstās Modes Nams ir slavens ar savu eleganci, ar vienmēr mūsdienīgiem modeļiem, ar «luksus» klases aromātiem, kā arī ar  parfimērijas flakonu unikālo dizainu, kas ir kļuvis par zīmola simbolu. Savu eleganto modeļu dekorēšanai Nina Ricci bieži izmantoja dažādus aksesuārus. Pogas, bantes un lentītes firmas NR interpretācijā ir kļuvušas par šī Modes Nama stila savdabīgiem simboliem. Ricci Ricci lentīte simbolizē tās īpašnieces maģiskās spējas. Ar savas iesmaržinātās lentītes palīdzību sieviete ir spējīga dāvāt skaistumu un optimismu, pamodināt radošo garu un piedot spēlei garšu.
Ricci Ricci flakona dizains, ir kā zīmola mantojums, kas piešķir klasiskajai Ricci lentītei mūsdienīgu formu. Akurāti sasietais 1950o gadu pušķis kļūs vaļīgāks, asimetriskāks, līdz atraisās pilnībā. Jauno tēlu ir ietekmējušas Frenka Geri ēkas ar to rēgaini izliektajām kontūrām un pārdrošās Ričarda Sēra skulptūras. Šodien spilgti rozā lente ar metālisku nokrāsu simbolizē ne tikai Ricci Ricci aromātu, bet arī mūsdienīgas pilsētas iedzīvotāju.

RICCI RICCI
EDP Spray 30 ml 32.00 Ls
EDP Spray 50 ml 46.00 Ls 
EDP Spray 80 ml 61.00 Ls 
Glamourous Body Lotion 200 ml 18.00 Ls 
Audacious Shower gel 200 ml 18.00 Ls 
Sensual Secret Deodorant 150 ml 18.00 Ls 

 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.ninaricci.com