Saulainais "Sweet Lemon"

The Body Shop jaunās sērijas Sweet Lemon vannas un ķermeņa kopšanas izstrādājumi valdzina ar spirgtumu un saulainumu. Svaigi plūktu citronu smarža atsvaidzina, savukārt izstrādājumu saturā iekļautā dabīgā citronu eļļa ir augstu novērtēta ādas mitrinātāja.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Sweet Lemon izstrādājumiem izmantotā īstā citronu eļļa nāk no Itālijas Rivjēras, kur citronkoki aug brīvā dabā. No augļu sēklām spiež eļļu, kas bagātīgi satur antioksidantus un C vitamīnu un ko pazīst arī kā efektīvu ādas mitrinātāju un dzidrinātāju.

Sweet Lemon izstrādājumi satur vairākas godīgās tirdzniecības ceļā iegūtas dabas izejvielas, kam ir ādu kopjoša ietekme, piemēram, kakao un ši sviestu, kā arī dabisko medu. Sērijas ziepju sastāvā iekļautā palmu eļļa no Kolumbijas ir ilgtspējīga ražojuma. The Body Shop kā pirmais kosmētikas uzņēmums sācis izstrādājumos izmantot tikai ekoloģiski un ētiski ražotu palmu eļļu, kuras iegūšana nenodara postījumus tropiskajiem lietus mežiem un neapdraud apdraudēto sugu pastāvēšanu.

Sweet Lemon Body Butter ir ķermeņa sviestkrēms normālas un sausas ādas mitrināšanai. Krēms viegli iesūcas, satur gan citronu eļļu, gan arī kakao un ši sviestu, un visi kopā tie ādu mitrina 24 stundas. (Cena Ls 11,90)
Sweet Lemon Shower Gel ir maiga, ziepes nesaturoša dušas želeja, kuras sastāvā iekļautais godīgās tirdzniecības ceļā iegūtais dabiskais medus un citronu eļļa palīdz uzturēt ādu mīkstu un svaigu. (Cena Ls 4,90)
Sweet Lemon Body Scrub ir ādu dzidrinošs un mīkstinošs ķermeņa skrubis, kas satur ne tikai ādu kopjošo citronu un sojas eļļu, bet arī maltas citronu miziņas un ekoloģisko cukuru, kas ādu padara gludāku. (Cena Ls 11,90)
Sērijā iekļauts arī vieglais ķermeņa losjons Sweet Lemon Body Whip (Ls 10,70), mitrinošs lūpu sviestkrēms Sweet Lemon Lip Butter (Ls 5,50) un Sweet Lemon ziepes (Ls 2,80).

Izstrādājumi mūsu veikalos – jau tagad!
 

Produktus var iegādāties Latvijā The Body Shop veikalos tirdzniecības centros Alfa, Mols, Spice, Domina, Origo un Galerija Centrs, kā arī Liepājā tirdzniecības centrā Kurzeme.

 

Reklāma
Reklāma

/REKLĀMAS PROJEKTS/