Brīnišķīgas kūkas brīnišķīgai dienai

„Salds tortes gabaliņš, malks rūgtas kafijas un nesteidzīgas sarunas spēj pārvērst drūmu vaigu smaidīgā,” atklāj  kafejnīcas Vecrīga meistari.

Kafejnīcas Vecrīga gardās tortes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kafejnīcas "Vecrīga" gardās tortes.

Kafejnīca Vecrīga dibināta un atvērta sešdesmito gadu sākumā. Gados ieguldītais darbs ļauj atpazīt un vienmēr slavēt konditorejas Vecrīga vārdu. Šo kafejnīcu droši var dēvēt par leģendu. Tā ne vienu brīdi nav pārtraukusi savu darbību, un tajā joprojām strādā liela daļa no vecajiem darbiniekiem. Sešdesmito gadu sākumā kafejnīca bija saistīta ar restorānu Rīga. Vēlāk tā sāka dzīvot pati savu dzīvi. Rīgā nu jau ir piecas kafejnīcas Vecrīga, tādēļ katrs saldummīlis var izvēlēties savējo. Katrai no tām ir savs stāsts un klientu loks:
•    Aspazijas bulvārī 24 (ieeja no Vaļņu ielas). Aspazijas bulvāra magnēts ir vecākā pārdevēja Rasma, kura māk ieteikt saldos gardumus ikvienam.
•    Kr.Valdemāra ielā 17 A. Kr.Valdemāra ielas kafejnīca atrodas pretī Mākslas muzejam un tajā iegriežas daudz mākslinieki.
•    R. Vāgnera ielā 5. Šī kafejnīca ir leģendāra ar patstāvīgiem klientiem - šeit tikšanās cilvēki norunā jau gadiem ilgi.
•    Audēju ielā 4. Audēju ielas Vecrīga pievilina ar svaigi ceptu pīrādziņu un smalkmaizīšu smaržu. Pircējs var iejusties mājīgā atmosfērā, izsmaržot fantastisko aromātu un iepazīties ar pīrādziņu, bulciņu, cepumu tapšanas procesu, jo tos cep turpat konditorejas zālē. Tieši šeit ir iespēja dabūt tikko no krāsns izvilktus gardumus, un vērot, kā tie top.
•    Brīvības ielā 46 (ieeja no Dzirnavu ielas). Šī ir pati jaunākā no kafejnīcām. To iemīļojuši apkārt esošo biroju darbinieki.
Vēl ir arī konditorejas cehs Baltā ielā 22.

Konditoreja Vecrīga piedāvā augsti kvalitatīvus, vienmēr svaigus, ekoloģiski tīrus un garšīgus konditorejas izstrādājumus. Piedāvājums tiek balstīts uz diviem galvenajiem pamatprincipiem:
Kvalitatīva produkcija, kas vienmēr bijis galvenais klientu apmierinātības rādītājs. Tieši šis pamatprincips konditorejai sniedz konkurējošās priekšrocības attiecībā pret citām konditorejām un kafejnīcām. Konditorejas izstrādājumi tiek ražoti no Latvijā ražotām izejvielām un ekoloģiski tīriem produktiem. Ražojumos netiek pievienotas nekādas sintētiskās krāsvielas, kā arī citas blakus izejvielas, kas izraisa alerģiju vai citas pretreakcijas. Izmantots tiek sviests, nevis margarīns, kā vairākās citās konditorejās. Izmantoti tiek tikai Latvijā auguši āboli, rabarberi u.c. Tradīcijām bagātās un senās receptes rada to neatkārtojamo garšu.
Vienoti izturēts, klasiski saskanīgs un vēsturiski saglabājies ir kafejnīcas Vecrīga stils. Šis pamatprincips rada to neaizmirstamo un patīkamo auru, kas piesaista visu paaudžu klientus. Konditorejas-kafejnīcas Vecrīga ir ļoti iemīļota iedzīvotāju tikšanās vieta. Konditorejas Vecrīga klienti ir cilvēki, kas zina un novērtē izstrādājumu kvalitāti. Tie ir pilnīgi visu vecumu un sociālo slāņu cilvēki, iekļaujot arī bērnus.

 

Tagad, Mīlestības laikā, mums ir īpašs Valentīndienas piedāvājums! Pie mums var pasūtīt kūciņas sirds formā, šokolādes sirsniņas un citus romantiskus gardumus!

Kad ienāksi kafejnīcā, tu sapratīsi, ka šī ir vieta, kurā vari būt tāds, kāds esi. Kad ienāksi kafejnīcā, tu redzēsi, ka šeit viss ir uz tradīcijām balstīts, gadu gaitā pielāgots, un izstrādājumi ir īsts roku darbs! Šie pamatprincipi caurvij Vecrīgas tēlu un balstās uz kvalitatīvu, vienmēr garšīgu un visiem pieejamu, piemērotu konditorejas izstrādājumu ražošanu un pārdošanu.


Kafejnīcu Vecrīga adreses, tālruņa numuri.
Kr. Valdemāra ielā 17 a, tālr. 67331788,
Aspazijas bulv. 24 (ieeja no Vaļņu ielas), tālr. 67213172, 27858484,
R. Vāgnera ielā 5, tālr. 20377182,
Audēju ielā 4, tālr. 29534184,
Brīvības ielā 46 (ieeja no Dzirnavu ielas), tālr. 29534186

Reklāma
Reklāma

 

Pasūtījumi: 22008898
www.konditoreja.lv