Bērnu mīlestības atziņu konkurss: Kas ir mīlestība?

Turpinot pagājušogad aizsākto tradīciju portāls mammam.lv/tetiem.lv un Radio Skonto aicina — veidosim kopā latviešu bērnu mīlestības atziņu krājumu.

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Mīlestība ir tad, kad kasās tur, sirsniņā, un to nevar pakasīt!
(Daniela, 2 gadi)

Mīlestība ir trijstūris — mamma, tētis un es!
(Paula, 4 gadi)

Mīlestība ir tad, kad krāsnī kuras uguns un mamma mājās taisa vakariņas.
(Karīna, 5 gadi.)

Šīs ir tikai dažas no pērn iesūtītajām bērnu atziņām. Skatīt visas!
Pavaicā savam bērnam, kas ir mīlestība, cik stipri viņš tevi mīl, ko vēl viņš mīl, kāpēc? Kāda ir mīlestība? Ar ko to var salīdzināt? Un dzirdēto domugraudu pievieno komentāriem! NOTEIKTI NORĀDI BĒRNA VECUMU UN VĀRDU! Un ļoti priecāsimies, ja pievienosi arī bērna foto!

Akcija norisināsies visu šo nedēļu, un komentāriem pievienotās mīlestības atziņas būs dzirdamas Radio Skonto. Tāpēc pagriez skaļāk Radio Skonto un uzmanīgi ieklausies, varbūt tieši tava bērna mīlestības atziņa tiks nolasīta radio ēterā!

Nākampirmdien, 15. februārī, portāls mammam.lv/tetiem.lv un Radio Skonto izvēlēsies kopā sešus atziņu iesūtītājus, kas saņems ļoti muzikālas balvas. Trīs portāla mammam.lv/tetiem.lv favorīti balvā iegūs Vītolu ģimenes jauno albumu Pa kādu trauslu pavedienu, savukārt Radio Skonto izvēlēsies trīs atziņas, kuru iesūtītāji ar visu ģimeni varēs doties uz kādu no grupas Eolika koncertiem.

Reklāma
Reklāma