Latvijas rajonu bērni Leļļu teātrī

2009. gada nogalē Latvijas Leļļu teātris no A/S Latvijas valsts meži saņēma ziedojumu, lai nodrošinātu Latvijas rajonu bērniem iespēju bez maksas apmeklēt teātra izrādes stacionārā. Šīs akcijas mērķis ir dot iespēju Latvijas bērniem apmeklēt profesionālu leļļu teātri, kas daudziem pašreizējajos ekonomiskajos apstākļos citādi nebūtu iespējams.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Teātris apzināja pašvaldības, kuras vēlētos un varētu savu novadu bērnus nodrošināt ar transportu līdz Rīgai un atpakaļ, izrādes apmeklējums – bezmaksas. Leļļu teātris piedāvā rajonu bērniem noskatīties izrādes: Mauglis, Nāc pie puikām! un Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta – tās ir Lielās zāles izrādes, kas paredzētas skolēniem no 1. – 7. klasei. Zāles ietilpība ir 240 vietas, kuras paredzēts aizpildīt ar viena vai vairāku rajonu bērniem. Šim nolūkam laikā no 22. janvāra līdz 26. martam tiek rīkotas ārpusrepertuāra izrādes, kuras apmeklē bērni no Skaistkalnes, Lielvārdes, Saldus, Ērgļiem, Gulbenes, Staļģenes, Mežotnes, Īslīces, Zantes, Cesvaines, Skaistkalnes, Zemītes, Barkavas, Tomes, Vecpiebalgas, Rankas, Kocēniem, Misas, Jaunjelgavas, Zilākalna, Rugājiem, Kurmenes, Stelpes, Vaidavas, Jaunjelgavas, Skaistkalnes, Tukuma, Zantes, Skujienes, Kocēniem, Rojas, Mazzalves, Lizuma, Kandavas, Rankas, Skrīveriem, Biržiem, Stāķiem, Gulbenes, Cēsīm, Varakļāniem, Ugāles, Rāmuļiem, Neretas.


Latvijas Leļļu teātris, papildus saviem ikdienas labvēlīgajiem skatītājiem, greznojas ar pateicības pilniem un mirdzošiem Latvijas rajonu bērnu acu skatieniem, jautrību un čalām. Tā piepildās sakāmvārds – "Dots devējam atdodas".


Informāciju sagatavoja Latvijas Leļļu teātra sabiedrisko attiecību speciāliste
Daina Strelēvica
 

Reklāma
Reklāma