Izšķirt Džoliju un Pitu vēlējies aktiera brālis! Zvaigžņu pāris paliek kopā

Runas par aktieru Andželinas Džolijas un Breda Pita šķiršanos izrādījušās nejaukas baumas. Pārim tuvu stāvošas personas norādījušas, ka viņiem ir sarežģījumi attiecībās, bet runas par šķiršanos ir „nepatiesas”, raksta www.kasjauns.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

„Ar viņu attiecībām viss ir vislabākajā kārtībā,” teic paziņas. Britu laikraksts News Of The World vakar paziņoja sensacionālus jaunumus, proti, ka pāris, kurš saticies un iemīlējies filmas Smita kungs un kundze uzņemšanas laukumā, nu ejot šķirtus ceļus. Šīs baumas vēl ticamākas padarīja fakts, ka Breds Pits nesen kā apmeklējis Aktieru ģildes balvu ceremoniju viens pats bez Andželinas. Taču runas, ka sešu bērnu vecāki šķīrušies, izrādījušās aplamas.
Tiesa, Breda Pita jaunākais brālis Dags (41) vēlas, lai aktieris pamestu Andželinu, jo viņa „postot” Pitu ģimeni, — tā šorīt informē The Sun. Pēdējo divpadsmit mēnešu laikā pārim ir sarežģījumi attiecībās, taču abi aizvien ir apņēmības pilni nosargāt pašu izveidoto kuplo ģimeni.
Dags Ziemassvētkos mudinājis Bredu izbeigt šīs attiecības, jo redzējis, ka slavenais brālis tajās jūtas aizvien nomāktāks. Pita ģimene ir negatīvi noskaņota par šīm attiecībām, jo domā, ka šobrīd tos kopā tur vien viņu seši bērni. Abi aizvadījuši ne pārāk saskanīgu Pateicības dienu un Ziemassvētkus, jo Andželina atteikusies doties pie Pita ģimenes. Bet arī tas ir saprotams, ja viņa šajā radu lokā nav gaidīta viešņa. Breda mamma aizvien nav viņu pieņēmusi un turpina uzturēt draudzīgas attiecības ar dēla pirmo sievu aktrisi Dženiferu Anistoni.
Pitam un Džolijai nesen nesaskaņas radušās arī jaunajā adopcijas lietā. Andželina jau vairākus mēnešus vēlas adoptēt mazuli no Sīrijas, bet pēc postošās zemestrīces Haiti — iztikusi vēlmi par bārenīti no šīs zemes.
Katrās attiecībās kādu brīdi rodas problēmas un nesaskaņas, kas jārisina. Breds un Andželina nebūt nesteidzas atmest visam ar roku, jo tā būtu vieglāk. Viņi aizvien ir kopā!

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma