Andželina Džolija un Breds Pits šķiras!

Holivudas sapņu pāris Breds Pits un Andželina Džolija nolēmuši iet šķirtus ceļus. Abi uz pusēm sadalīšot kopējo 322 miljonus dolāru lielo kopdzīvē iekrāto kapitālu un vienojušies par kopīgām aizbildniecības tiesībām par visiem sešiem bērniem — trim bioloģiskajiem un trim adoptētajiem, ziņo portāls www.kasjauns.lv.

2008. gada maijs. Andželina dvīnīšu gaidībās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

2008. gada maijs. Andželina dvīnīšu gaidībās.

Britu laikraksts The Daily Mail ziņo, ka šķiršanās dokumentus pāris parakstījis šonedēļ. Lai gan līgums paredz vienādas aprūpes tiesības par bērniem, visi pastāvīgi dzīvos pie Andželinas.
Baumas par pāra nesaskaņām un iespējamu šķiršanos klīda jau vairākus mēnešus. Runā, ka šķiršanās dokumentus viņi gatavojuši jau decembrī.
Lai gan Breds un Andželina nebija oficiāli precējušies, ar šo līgumu viņi vēlas pasaulei parādīt, ka abi aktīvi turpinās iesaistīties visu sešu bērnu audzināšanā.
Džolijas un Pita attiecības sākās 2004. gadā filmas Smita kungs un kundze filmēšanās laukumā. Toreiz plašu skandālu izraisīja fakts, ka Breds vēl bija precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni. Daudzi Andželinu uzskatīja par laimīgas laulības jaucēju, turpretī Pits norādīja, ka jau labu laiku pirms attiecību uzsākšanas ar Džoliju, viņa pirmā laulība bija izirusi.

 

DŽOLIJAS UN PITA BILŽU GALERIJU SKATI www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv