Zatleram un Dimiteram mazbērni!

Vecā gada nogalē un jaunā gada sākumā daudzās sabiedrībā zināmās ģimenēs ienākušas jaunas atvasītes. Tai skaitā pirms Ziemassvētkiem par vienu mazbērniņu bagātāks kļuvis arī Latvijas valsts prezidents Valdis Zatlers, informē portāls www.kasjauns.lv.

Gada nogalē valsts pirmais pāris Valdis un Lilta Zatleri kļuvuši par vienu mazbērniņu bagātāki.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gada nogalē valsts pirmais pāris Valdis un Lilta Zatleri kļuvuši par vienu mazbērniņu bagātāki.

Latvijas televīzijas ģenerāldirektors Edgars Kots ar sieviņu Džoannu, muziķa Pita Andersona meitu, 6. janvārī sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto — meitiņu. LTV vadītājs par godu šim notikumam izmanto bērna kopšanas atvaļinājumu. Edgaram Kotam jau ir dēls no pirmās laulības.

Pie foto: Valsts prezidenta meita Felicita Zatlere un uzņēmējs Āris Kotāns apprecējās 2008.g. 24. maijā Anglikāņu baznīcā Rīgā.

6. janvārī, ko mēs pazīstam kā Zvaigznes dienu, pasaulē nākusi arī jaunās mākslinieces Annas Iltneres atvasīte — dēliņš Kristians. Anna ir mākslinieces Zanes Iltneres un dziesminieka Kaspara Dimitera meita. Kā zināms, pērn Dimiters publiski atklāja, ka viņam bez diviem dēliem ir arī meita, kura pirms 25 gadiem dzimusi ārlaulības attiecībās.


Jāpiebilst, ka jauns gads jaunu prieku, kas saistīts ar mazulīša ienākšanu pasaulē, nesis vairākām sabiedrībā zināmām ģimenēm. Īsi pirms gadu mijas kuplāka kļuva neiroķirurga Egila Valeiņa un topošās dermatoloģes Laumas Valeines (aktrises Agneses Zeltiņas māsas) ģimene — divus gadus un četrus mēnešus vecā meitiņa Līva kļuva par lielo māsu brālītim Ērikam.
Ziemassvētkos mājdzemdībās otrais mazulītis ienāca Valsts prezidenta Valda Zatlera meitas Felicitas ģimenē.


Portāls mammam.lv/tetiem.lv mīļi sveic jaunos vecākus un vecvecākus!

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma

Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva