Kambalu ģimenes paziņojums

Basketbolists Kaspars Kambala un viņa sieva Tifānija Kambala dziļās sērās paziņo, ka atvadīšanās no viņu mirušās meitiņas notiks piektdien, 11. decembrī, vēstī nacionālais ziņu portāls www.kasjauns.lv.

www.kasjauns.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

www.kasjauns.lv

"Mūsu princese Mikayla AnnaMarie Kambala piedzima brīnišķīgi skaistā dienā, 2009.gada, 3 jūlijā.
Eņģeļi paņēma mūsu princesi 5. decembrī, plkst. 7 no rīta. Apbrīnojamā, brīnišķā un laimīgā dvēselīte tagad ir debesīs ar Dievu. Mikayla bija pārāk tīra, lai būtu uz šīs zemes. Tagad Mikayla ir eņģelis. Mūsu eņģeļprincesīte dzīvo daudz labāku dzīvi nekā mēs.
Lai mūsu eņģeļbērniņš aizlido uz debesīm, kur nav vairs sāpes.
Mamma un tētis Tevi mīl uz mūžu mūžiem..
Pēc Mikaylas ilgosies viņas brāļi, mamma, tētis, vecvecāki, un visi pārējie kuru sirdis tik dažādos veidos aizkustināja mūsu princese.
Lai mūsu princese Mikayla atdusas mierā!"
Bēru ceremonija notiks 11. decembrī pulksten 13:30 Meža Kapu lielās krematorijas atvadu zālē.

Savukārt 13. decembrī visa pasaulē kopš 1996. gada tiek pieminēti bērniņi, kas aizgājuši pārāk agri. Ar moto Worlwide Candle Lighting cilvēki tiek aicināti aizdegt sveci un ielikt to logā, pieminot mirušos mazuļus.


Bērniņš, kurš pie saviem vecākiem bijis ļoti īsu laiku, pamezdams viņus jau grūtniecības, dzemdību vai pirmā dzīves gada laikā, ir kā eņģelis, kas atgādina par sevi domās un sajūtās. Viņš vai viņa, neatkarīgi no sava mazā svara vai dzīves ilguma, ir CILVĒKS, kas pelnījis, lai viņu apbedī, piemin un atceras.

 

Lai palīdzētu mazo eņģeļu tuviniekiem, kā arī mediķiem, kuriem šiem lielajiem, smagajiem pārdzīvojumiem ir jābūt līdzās, Latvijā ir dibināta organizācija Ģimenes ar eņģeli, vairāk par to var lasīt

Reklāma
Reklāma

www.lina.lv

.