Bērnus nevajag pērt, tikai dažreiz jāatsit vaļā čakras

Tā izrāžu apvienības "Panna" aktuālākajā izrādē "Jaunais tētis" par bērnu audzināšanu spriedelē Ainārs Ančevskis. Tomēr, cenšoties nepateikt pārāk daudz priekšā, kas ir izrādē, varu apgalvot, ka jaunais tētis nemudina pret bērniem izturēties vardarbīgi, bet gan viņus mīlēt lolot, censties saprat un palīdzēt par spīti tam, ka vecāku spēki dažkārt ir tuvu izsīkumam. Bet galu galā – arī bērniem nav viegli.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iespējams, daudzi skatītāji atceras pirms vairākiem gadiem iestudēto izrādi – humorpilno pētījumu par vīrieša būtību – "Tētis" ar Aināru Ančevski galvenajā lomā. Izrāde ar lieliem panākumiem bija skatāma gandrīz visās Latvijas pilsētās. Pa šo laiku ir izaudzis gan izrādē attēlotais mazulis, gan pats "tētis", tādēļ tagad piedāvāta jauna izrāde – humorpilns stāsts par bērna lomu tēva izglītošanā, jeb jauna stand-up komēdija – "Jaunais TĒTIS".

 

Būt par tēti dažreiz nav viegli. Video

 

Izrādes veidotāji – aktieris Ainārs Ančevskis un režisors Juris Rijnieks piedāvā asprātīgu un sirsnīgu stāstu par vīrieša pārdomām laikā, kad mazais cilvēciņš ir gatavs doties tālāk – uz skolu. Izrāde jautrā un asprātīgā veidā liek atcerēties un dalīties pārdomās par laiku no mazuļa nākšanas pasaulē līdz mazā dēlēna pirmajām un turpmākajām skolas gaitām.

Skatītāji, kuri ir redzējuši izrādi "Tētis", būs priecīgi uzzināt kas jauno tēti sagaida tālāk – pošoties skolai, bet tie, kuri "Tēta" pirmo daļu nav redzējuši, kopā ar Aināru Ančevski varēs izdzīvot visu sajūtu un pārdzīvojumu spektru, kas sagaida, apzinoties, ka visu turpmāko dzīvi būsi un paliksi TĒTIS.

Reklāma
Reklāma

 

Izrāde tiešām ir smieklīga. Bet arī smeldzīga un aizkustinoša. Iesaku visiem, kuriem ir bērni un kuri tos vēl tikai plāno.

 

Īpaši gribu uzsvēt, ka apvienība ar izrādi apciemos arī reģionus, tāpēc seko izrāžu kalendāram - www.pannasteatris.lv

 

Autore: Audra Šauere, mammamuntetiem.lv redaktore