Nobalso par valodas attīstības sekmēšanu Liepājas logopēdiskajā dārziņā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kustības pirmsskolas vecuma bērniem ir visa pamats! Bērnudārzs "Kriksītis" ir vienīgā latviešu plūsmas speciālā izglītības iestāde Liepājā un Liepājas rajonā bērniņiem ar izteiktām runas aparāta un valodas problēmām. Iestāde lūdz nobalsot par projektu, kura gaitā iecerēts iegādāties  dažādu sporta inventāru vēl labākai bērniņu attīstībai.

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

Projekta apraksts

Kustības pirmsskolas vecuma bērniem ir visa pamats! Palūkojieties uz savu mazo bērniņu: viņš vienmēr ir nemitīgā kustībā! Nevienam nav noslēpums, ka kustība un bērna valodiņa iet roku rokā! Jebkāda veida kustību treniņā tiek vingrinātas arī bērna smadzenes, jo galvas smadzeņu garozā kustību un runas attīstības centri atrodas cieši blakus. 

"Kriksītis"n ir vienīgā latviešu plūsmas speciālā izglītības iestāde Liepājā un Liepājas rajonā bērniņiem ar izteiktām runas aparāta un valodas problēmām. Šeit, "super mīļā" gaisotnē, gandrīz 40 gadu garumā, bērniņi uzlabojuši runas prasmes. 

Skolotājas vienmēr lielu uzmanību veltījušas kustību aktivitātēm, ik gadu iesaistot dažādos sporta svētkos arī vecākus. Taču, ierobežoto līdzekļu dēļ, daudzi sapņi par mūsdienīgāku un daudzveidīgāku kustību inventāru ir palikuši nenorealizēti, tādēļ mēs, vecāki, sakot milzīgu paldies mīļajām skolotājām, kas vienmēr ir kā otrās mammas mūsu bērniņiem, vēlamies palīdzēt rast finansējumu tik svarīgajam kustību attīstības un sporta inventāram.

Zinām, ka bērniņi jau sen sapņo par savu batutu, basketbola grozu, futbola vārtiem un bumbām, tenisa ekipējumu, galda hokeja spēli, slēpītēm un ragaviņām ziemas sezonai un ne tikai...

Ar pilnu projekta tekstu varat iepazīties un pilnīgi bezmaksas nobalsot šeit:
http://www.labiedarbi.lv/lv/balso_par_projektu/Kustigaka-valodas-attistibas-sekmesana-Liepajas-logopediskaja-darzina-Kriksitis.html

Var nobalsot arī caur draugiem.lv portālu, kas skaitās kā viena atsevišķa papildus balss:
http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/?project=578&nm_512fd0e965687=512fd0e96568e&vote


Lūdzu, nepalieciet vienaldzīgi! Bērniņi būs ļoti laimīgi par jauno sporta inventāru!