Kā zaudēt 10 kilogramus 7 dienās? Māmiņas Diānas stāsts

“Jau kādā trešajā dienā pamanīju, ka mani apkārtmēri kļuvuši mazāki!” – tā pēc notievēšanas stāsta divu bērnu māmiņa un uzņēmēja, bērnu aksesuāru zīmola «Happy Ulula» radītāja Diāna Rijniece (31) no Rīgas. Noskaties interviju ar Diānu un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt dietologa konsultāciju!

FOTO: Mammamuntetiem.lv



 

Spied šeit – StockholmHealth.com – un sastādi savu individuālo notievēšanas plānu!
 

- Diāna, kā nolēmi sākt tievēt?

- Man ir divi mazi bērni, tāpēc sanāk, ka es ilgstošu laika periodu esmu bijusi vai nu stāvoklī vai pēcdzemdību periodā, vienvārdsakot – neformā. Es izlēmu notievēt, jo man nepatika, kāda es biju. Kad tu stāvi pie skapja un saproti, ka vienkārši nav ko vilkt mugurā! Vai arī tas, kas tev ir, ko vilkt mugurā, viss izskatās… ne tuvu ne sievišķīgi! Es nebiju apmierināta ar sevi.
 

- Kā izlēmi mēģināt tieši Stokholmas diētu?

- Izlēmu ievērot Stokholmas diētu pēc tam, kad ieraudzīju internetā reklāmu. Izpētīju visu – arī atsauksmes no cilvēkiem. Galvenais faktors, kāpēc izvēlējos ievērot tieši šo plānu, bija tas, ka tās ir tikai septiņas dienas. Man tiešām nav ne pacietības, ne kaut kādas iekšējās rezerves vai laika kaut ko darīt mēnešiem ilgi. Tāpēc izlēmu – septiņas dienas, kāpēc lai gan es to neizturētu?
 

- Kā notika pieteikšanās diētai?

- Process bija ļoti vienkāršs. Viss notiek online režīmā. Lai pieteiktos programmai, aizņema burtiski 5 minūtes – ātri aizpildīju anketu un ātri arī dabūju plānu.
 

- Kā veicās ar diētas ievērošanu?

- Kopumā man nešķita grūti ievērot diētu. Man pat šķiet, ka plāna laikā es ēdu vairāk nekā līdz šim biju pieradusi, kas savukārt saveda kārtībā manu vielmaiņu. Bet rezultātus sāku just kādā trešajā ceturtajā dienā, mērot savus apkārtmērus. Trešajā diētas dienā pamanīju, ka mans apkārtmērs kļūst mazāks… un mazāks. Kopā nometu 10-11 kilogramus. Un man par milzīgu pārsteigumu svars turpina kristies!
 

Reklāma
Reklāma


 

- Kāda bija apkārtējo reakcija uz pārmaiņām Tavā izskatā?

- Jā, tie, kas mani ilgi nebija redzējuši, vienkārši skatījās un prasīja – ko tu esi izdarījusi?! (smejas)
 

- Ko tu novēlētu citām sievietēm, kas arī vēlas nomest svaru?

- Ja arī tu tagad sēdi pie datora un skaties uz Stokholmas diētas plāna bildēm un domā – vai tā ir taisnība vai nē? Tad es tev varu pateikt – jā, tas tiešām darbojas! Spied virsū un pamēģini – rezultāti būs!
 

Spied šeit – StockholmHealth.com – un sastādi savu individuālo notievēšanas plānu!

 

StockholmHealth.com piedāvā – zaudē lieko svaru ātri, veselīgi un bez mokošiem treniņiem! Tikai šodien – saņem savus testa rezultātus bez maksas un konsultāciju no notievēšanas speciālista!