Tievēšana Vitalitātes Akadēmijā. Slavenību pieredze

Sabiedrībā zināmi cilvēki dalās pieredzē par Vitalitātes Akadēmijā piedzīvoto. 

Galvenais ieguvums pēc Vitalitātes Akadēmijas ir sakārtots dienas režīms un regulāras ēdienreizes, kurām pateicoties uzlabojusies vielmaiņa, stāsta Valters Krauze.

FOTO: Shutterstock.com

Galvenais ieguvums pēc Vitalitātes Akadēmijas ir sakārtots dienas režīms un regulāras ēdienreizes, kurām pateicoties uzlabojusies vielmaiņa, stāsta Valters Krauze.


TV raidījumu un pasākumu vadītājs Valters Krauze:
"Vitalitātes Akadēmijas tievēšanas programma mani pārsteidza pozitīvā nozīmē, jo šeit nav nekā tāda, ko nevar izdarīt vai ir pa grūtu. Nevienā brīdī nebija sajūta, ka ēdiens ir par maz vai fiziskās aktivitātes ir pārāk smagas. Viss sabalansēts tā, lai tievēšana notiktu ar prieku. 
Iemesls, kādēļ uz turieni devos bija slinkums un sevis žēlošana - ēdu kad un ko gribējās. Kad pazuda pirmie 3 kilogrami, motivācija bija divtik liela, tāpēc man izdevās pirmajās 10 dienās atbrīvoties no 8,8 kg liekā svara. 
Galvenais ieguvums pēc Vitalitātes Akadēmijas ir sakārtots dienas režīms un regulāras ēdienreizes, kurām pateicoties uzlabojusies vielmaiņa. Tas nozīmē, ka reizēm varu atļauties kādu kārumu, taču pēc tam to koriģēju, piemēram, ar kefīra atslodzes dienu. Sveros katru dienu un esmu sev uzlicis 2.5 kg svara pieauguma robežu, kuru cenšos noturēt. Man nav vēlēšanās atriezties pie 58 izmēra uzvalka, jo lieliski jūtos 54 izmērā! 
Tieši Akadēmijā atklāju nūjošanu, ko vienmēr darīju ar prieku un patiesu atdevi. Arī sporta zālē nodarbības pielāgotas katra spējām - neviens nemoka un neskalo smadzenes. Jautājums - vai tu pats gribi sasniegt rezultātu vai nē. 
Esmu apņēmības pilns turpināt iesākto - ēdu veselīgāk, gatavoju mājās un izmantoju uzturā daudzas lietas, kuras agrāk nebija manā ēdienkartē. Es lieliski saprotu, ka jāstrādā ar sevi katru dienu, jo neviens to tavā vietā neizdarīs."

Vitalitātes Akadēmija man bija kolosāla skola, kas iemācīja izpratni par dienas režīmu, disciplīnu un pašmotivāciju.

Elita Patmalniece un Valters Krauze

Māksliniece Elita Patmalniece:
"Vitalitātes Akadēmija man bija kolosāla skola, kas iemācīja izpratni par dienas režīmu, disciplīnu un pašmotivāciju. Protams, reizēm bija grūti, taču tu saņemies un pēc tam gandarījums ir divtik liels. 
Man ir vislabākās atmiņas par Aizputē pavadīto laiku. Lielākais pārsteigums bija par to, ka mums nenācās mocīties ar bada sajūtu, jo piedāvātās porcijas bija pat vairāk nekā pietiekošas. Turklāt, dienas režīms ir tik piesātināts, ka nav vispār laiks domāt par kaut ko citu. 
Dalība tievēšanas programmā man bija grūdiens daudz ko pamainīt savā ikdienā. Esmu sajūsmā par nūjošanu - man no tās radās atkarība un esmu iegādājusies nūjas! Tagad tikai meklēju kompāniju, ar ko to darīt kopā. Esmu sākusi apmeklēt ūdens aerobiku, taču atzīšos - fizisko aktivitāšu ikdienā varētu būt vairāk. Sekoju līdzi tam ko ēdu un cenšos to darīt regulāri. 
Vitalitātes Akadēmijā atbrīvojos no 5 kg un tagad cītīgi sekoju līdz savam svaram, lai saglabātu sasniegto."

Man izdevās ar smagu darbu Akadēmijā atbrīvoties no 30kg. Tagad saprotu, ka viss ir iespējams un vēlos, lai par to uzzina pēc iespējas vairāk cilvēku. 

Dziedātāja Astra Dreimane:
"Esmu uz savas ādas izbaudījusi, visu Vitalitātes Akadēmijas programmu pilnā apmērā un lieliski apzinos, ka šis nav viegls ceļš. Taču, ja reiz uz tā esi nostājies, atpakaļceļa vairs nav. Tu nevienā brīdī nedrīksti kļūt vājš, padodies un ļauties kārdinājumiem. Tieši tāpēc šo uzskatu par pašu efektīvāko tievēšanas metodi, jo dalība Akadēmijā ne tikai atbrīvo no liekajiem kilogramiem, bet maina domāšanu un dzīvesveidu. 

Vitalitātes Akadēmija Vitalitātes Akadēmija

Reklāma
Reklāma

Vēl joprojām mani apbur skaistums, kas valda šeit visapkārt un vēlos, lai šī vieta aug un attīstās. Esmu gatava dalīties ar savu pieredzi, uzklausīt un iedvesmot ikvienu, kurš ir gatavs mainīt savu dzīvi uz daudz veselīgāku, vieglāku un skaistāku. 
Man izdevās ar smagu darbu Akadēmijā atbrīvoties no 30kg. Tagad saprotu, ka viss ir iespējams un vēlos, lai par to uzzina pēc iespējas vairāk cilvēku. 
Zinu, ka tādu kā es ir ļoti daudz, ir tikai nepieciešams spert pirmo soli un atbraukt uz Akadēmiju. Kad esi nostājies uz jaunā dzīves ceļa, nav vēlēšanās iet atpakaļ. Proporcionāli zaudētajiem kilogramiem pieaug enerģija, dzīvesprieks un gandarījums par paveikto. Cilvēks jūtas veselāks, daudz jaunāks, skaistāks un gatavs gāzt kalnus. Tas pilnībā maina dzīves kvalitāti, ir lieliska motivācija turpināt iesākto un nepadoties."

 

Lasi arī: Vitalitātes Akadēmija - tavs ceļojums uz jaunu dzīvi!

 


Raksta publicēšanu atbalsta Svara korekcijas centrs „Academy Vitality” (Vitalitātes Akadēmija)