Šokējoši! Graujam 3 populārus mītus par lieko svaru

Kad pludmales sezona ir pašā karstumā, daudzām aktuālākais jautājums ir – kā īsā laikā savest sevi kārtībā un atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Pirms ķerties pie žurnālā izlasīta padoma vai skriet uz tuvāko sporta zāli, izlasi – kas patiesībā slēpjas aiz populāriem mītiem par lieko svaru. Un sāc notievēt jau šodien!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Treniņi var likt vilties!

Sporta zāļu un dažādas treniņu programmu reklāmas sola skaistu augumu. Taču, ja mērķis ir ātri atbrīvoties no liekā svara, treniņi var sagādāt pamatīgu vilšanos! Pirmkārt, pēc treniņiem pieaug apetīte, otrkārt – iegūtie muskuļi pēc treniņu pārtraukšanas mēdz pārvērsties atpakaļ taukos. Turklāt nereti sporta klubu treneriem nav pat pamatzināšanu par cilvēka anatomiju, tāpēc ieteiktie vingrojumi var negatīvi iespaidot tavu veselību, ja sporta zāli apmeklē reti vai vispār pirmoreiz. Ja vēlies nomest svaru ātri un efektīvi, fizisku treniņu vietā ieteicams izvēlēties veselīgu diētu!

 

Iveta (32): “Pagājušogad vasarā izdomāju nomest pāris kilogramus. Nopirku abonementu uz sporta zāli. Atceros it kā tas būtu noticis vakar – pirmais, ko darīju pēc treniņa – metos pie ledusskapja. Pagatavoju un vienā piegājienā notiesāju ceptus kartupeļus ar olu, cīsiņiem un majonēzi, nograuzu vairākus marinētos gurķus, uzcepu tostermaizes ar baltmaizi, desu, sieru un tomātu mērci, uztaisīju salātus majonēzes mērcē… Tas treniņš man uzdzina tādu apetīti! (smejas) Lieki piebilst – svaru zaudēt sporta zālē man neizdevās.”

 

Aizpildi testu un uzzini, kā iegūt skaistu augumu bez smagiem treniņiem!

Notievēšanas tabletes

Kurš gan nav redzējis dažādu brīnumlīdzekļu reklāmas internetā. Kā darbojas šīs tabletes? Minesotas universitātes zinātnieki pētījumos atklājuši – populārās notievēšanas tabletes satur dabīgu un sintētisku vielu savienojumus, kas šūnu līmenī izraisa mutācijas un neatgriezeniskus bojājumus. Pat neilga šo vielu lietošana var izsaukt nopietnas sekas – hormonālās sistēmas traucējumus, muskuļu un nervu šūnu bojājumus. 

Svarīgi atcerēties – lai notievētu, nav jālieto “brīnumtabletes”! Sasniedz garantētu rezultātu, iekļaujot ikdienas uzturā vielmaiņu aktivizējošus pārtikas produktus un veselīgas ēdienu kombinācijas.

 

Modes diētas – kas der visiem, neder nevienam

Vai esi ievērojusi, ka viena un tā pati diēta dažādiem cilvēkiem iedarbojas atšķirīgi? Diviem cilvēkiem sasniegt līdzīgus rezultātus ar vienu un to pašu diētu ir neiespējami pat tad, ja viņi ir identiskie dvīņi! Ķermeņa uzbūves, iedzimtības, bioritma, dzīves veida un vielmaiņas atšķirību dēļ neviena diēta, kas nav sastādīta tieši tev, nevar garantēt pozitīvu rezultātu.

Reklāma
Reklāma

 

Zane (22): “Tāda apaļīga esmu bijusi kopš sevi atceros, tāpēc vienmēr īpaši piedomāju, ko ēdu. Bet, pat ēdot visu to pašu, ko manas tievākās draudzenes, es pieņēmos svarā, kamēr viņas – nē. Mēģināju dažādas diētas, bet bez ievērojamiem rezultātiem. Jutos ļoti slikti. Bija apnicis mūžīgi būt “tai resnajai” starp savām draudzenēm…”

 

Lai zaudētu svaru ātri un nekaitējot veselībai, ēdienkartei jābūt pielāgotai tieši tava ķermeņa īpatnībām. Tikai tādā veidā tas, ko, kad un cik daudz tu ēd, palīdzēs tavam organismam maksimāli sadedzināt kalorijas un nomest kilogramus!

 

Ko darīt, lai nomestu svaru līdz nākamajai nedēļas nogalei?

Pareizs uztura plāns ar veselīgiem produktiem var darīt brīnumus. Aizpildi testu internetā un saņem tieši tev personīgi radītu notievēšanas plānu, ar ko zaudēsi svaru īsā laikā – vienā nedēļā!

 

NB! Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz StockholmHealth.com

 

StockholmHealth.com piedāvā unikālu notievēšanas metodi, kas kopš pagājušā gada jūlija ir pieejama arī Latvijā. Šī metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Turklāt visā notievēšans programmas laikā bez maksas pieejamas arī StockholmHealth.com notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas. Labie rezultāti un veselīga vielmaiņa saglabājas arī pēc notievēšanas programmas beigām.

 

Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz StockholmHealth.com