Atradām: viens patiesi dīvains triks ātrai notievēšanai!

Tūkstošiem sieviešu visā Latvijā uztraucas par savu pirmo izgājienu pludmalē, domājot – vai liekais svars un celulīts redzams arī citiem? Šokējoši – kādā aptaujā teju 85% sieviešu atbildējušas, ka vēl nav gatavas demonstrēt savu augumu pludmalē! Tāpēc meklējām atbildi – kā nomest lieko svaru līdz nākamajai nedēļas nogalei?

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

Privātā bērnudārza audzinātāja Dagnija Zveja (31) mums atklāj – ar kādu visnotaļ dīvainu triku viņa atbrīvojās no 6 kilogramiem tikai dažās dienās. Lasi, kāpēc viņa to darīja un kā viņai tas izdevās!

 

– Dagnija, pastāstiet – kāds bija jūsu triks, lai nomestu lieko svaru dažās dienās?

– Izmantoju principu, par ko iepriekš neko nebiju dzirdējusi. Kāpēc vispār cilvēkiem ir liekais svars, ja? Vielmaiņa patvaļīgi izmainās ar diezgan nepatīkamām sekām! Viss, ko tu apēd aiziet nevis enerģijā, bet veido tauku rezerves uz gurniem, vēdera, ciskām. Arī dubultzods. Tāda problēma skar ļoti daudzas sievietes. Ievēroju, ka arī man pēc pusdienām uznāk nogurums. Tā ir pazīme, ka vielmaiņa ražo tauku rezerves! Tas triks ir tāds – ar noteiktiem ēdieniem, pareizi tos izmantojot uzturā, vielmaiņu var "pārprogrammēt" atpakaļ uz enerģijas ražošanu. Produkti un ēdienkartes plāns ir ļoti atšķirīgs katram cilvēkam. Stokholmas veselības programma internetā piedāvā noteikt pareizāko uztura plānu katram cilvēkam. Pie datora jāatbild uz jautājumiem, jāreģistrējas programmai. Jau no nākamās dienas saņēmu norādes par ēdienreizēm, kas strādāja.

 

– Kā jums veicās ar diētas ievērošanu?

– Nu, pirmie rezultāti bija otrajā dienā. Svēru par nepilnu kilogramu mazāk. Tas bija tikai sākums, jo pirmajā nedēļā dabūju nost 6 kilogramus. Izmaiņas manā figūrā tagad redz jebkurš uzreiz! Gaidot nedēļas nogali, es nopirku jaunu peldkostīmu – par izmēru mazāku! Zināt, kāda tā ir sajūta, ja?


– Kas pamudināja nomest svaru tieši tagad?

– To vienkārši vairs nebija iespējams atlikt ilgāk. Kā tad es parādīšos pludmalē? Kā es uzvilkšu svārkus? Ar ļumīgu vēderu, celulītu uz ciskām? Jutos ļoti slikti, man bija kaut kas beidzot jādara.

 

– Kāpēc izvēlējāties tieši šo programmu?

Reklāma
Reklāma

– Kad sāku meklēt, kā ātri notievēt, biju pārsteigta – ko tik nepiedāvā! Tabletes, treniņprogrammas… Negribēju riskēt ar tabletēm – ka nesabojāju veselību. Ir meitenes, kas trenējas, iet katru dienu uz sporta zāli. Bet ja sāc, tad nevar pārtraukt, savādāk tie muskuļi pārvēršas atpakaļ taukos! Lasīju par Stokholmas programmu un man patika tā doma. Visu var panākt ar veselīgu uzturu! Turklāt ar garantiju, ka naudu dabūsi atpakaļ, ja tomēr nebūsi apmierināts.

 

– Vai liekais svars nav nācis atpakaļ pēc diētas beigām?

– Tieši otrādi – tagad pagājušas divas nedēļas, bet pēc diētas vēl puskilogramu zaudēju. Diēta izmainīja manu vielmaiņu un tas process nav apstājies. Uzkrātie tauki dilst arī tagad.

 

– Apsveicu! Ko jūs ieteiktu citām sievietēm, kas arī vēlas notievēt?

– Atzīsties, liekais svars padara sievieti neglītu. Bet tāpēc nav jāraud! Pārvērtības ir iespējamas. Ar pareizu pieeju uzlabojumus redzēsi jau dažās dienās! Tikai sāc un tev izdosies!

 

Aizpildi testu un saņem personīgu notievēšanas plānu.

 

StockholmHealth.com iesaka jaunu un pašos pamatos atšķirīgu notievēšanas metodi, kas Latvijā pieejama tikai otro gadu. Šī metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns vienai nedēļai. Programmas laikā bez maksas pieejamas arī individuālas notievēšanas konsultācijas. StockholmHealth.com garantē nomesto kilogramu saglabāšanos pēc programmas beigām.

 

Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz StockholmHealth.com


Lai pasargātu intervētās personas privātumu, identitāte ir mainīta.

Ja radušies jautājumi par programmu, rakstiet: dr.ellari@stockholmhealth.com