Ābolu diēta - mīnus 2-3 kilogrami nedēļas laikā

Rudens ir īstais laiks, kad organisma attīrīšanai un pāris lieko kilogramu nomešanai izmantot ābolu diētu, kas, jāatzīst, ir visai drastiska un diezin vai derēs tiem, kuriem āboli negaršo vai kuņģis slims. Un tomēr - ir vērts pamēģināt. 

Ābolu diētas pamatā, kā jau liecina nosaukums, ir ābolu ēšana. Pirmās dienas ieteicams apēst aptuveni kilogramu ābolu, pakāpeniski devu palielinot.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ābolu diētas pamatā, kā jau liecina nosaukums, ir ābolu ēšana. Pirmās dienas ieteicams apēst aptuveni kilogramu ābolu, pakāpeniski "devu" palielinot.

 

Ābolu diēta- ātra un garda svara zaudēšana

Daži šo diētu iztur pat nedēļu, un rezultāti ir patīkami, taču nepieciešams liels gribasspēks nomest pāris liekos kilogramus. 

Ābolu diētas pamatā, kā jau liecina nosaukums, ir ābolu ēšana. Pirmās dienas ieteicams apēst aptuveni kilogramu ābolu, pakāpeniski "devu" palielinot.

Ieturot šo diētu, apēsto ābolu daudzums dienā var sasniegt pat pāris kilogramu. Papildus var lietot neierobežotu daudzumu šķidruma - negāzētu ūdeni, minerālūdeni, zaļo tēju vai jebkuru citu zāļu tēju, piemēram, piparmētru.

Ābolu - kefīra diēta

Reklāma
Reklāma

Šo diētu vēlams ieturēt 9 dienas. Turklāt vēlams paplānot, kuru dienu lietot kefīru, kuru - ābolus. Dienā vēlams izdzert pusotru litru kefīra vai apēst pusotru kilogramu ābolu. Ilgāk par 9 dienām šo diētu gan nevajadzētu ieturēt.

Ja jūtat, ka māc nogurums, nespēks, asinspiediena pazemināšanās, diētas ievērošanu vajadzētu saīsināt līdz 6 vai pat 4 dienām.

Ja lieko kilogramu nav tik daudz, bet vēlaties vien attīrīt organismu, ābolu - kefīra diētu var ievērot vien aptuveni 2 dienas mēnesī - vienu dienu dzerot tikai kefīru, bet otru - ēdot tikai ābolus. 

Materiāls sagatavots pēc ārzemju medijos publicētās informācijas.