"Probio‘stick" - jauns uztura bagātinātājs ar plūmju garšu

Latvijā pieejams jauns uztura bagātinātājs "Probio‘stick" sr saldinātāju un plūmju garšu, kas ir zarnu traktam labvēlīgo baktēriju avots. "Probio‘stick" ir unikāls, augstas kvalitātes probiotisks pulverveida produkts ar patīkamu garšu, ērti lietojamā paciņā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

To lietojot, Jūs varat būt drošs, ka saņemsiet organismam draudzīgos probiotiķus, kas atjauno zarnu mikrofloras līdzsvaru un mazina ar stresu saistītu diskomfortu, tādu kā vēdera sāpes, slikta dūša.

"Probio‘stick" ir inovatīva probiotiku formula, kur izmantoti plaši dokumentētie pienskābo baktēriju celmi Lactobacillus helveticus R52 un Bifidobacterium longum R175 un patentētā mikrokapsulēšanas tehnoloģija Probiocap®. Šī progresīvā tehnoloģija aizsargā baktērijas no kuņģa skābes iedarbības, tā nodrošinot to nokļūšanu zarnu traktā, kur tās ir nepieciešamas. Viegli mutē šķīstošais, patīkamas garšas pulveris ir iepakots vienas devas paciņā, tādēļ "Probio‘stick" var lietot bez ūdens uzdzeršanas jebkurā vietā un laikā. Ērti lietojams ceļojot, jo nav jāuzglabā ledusskapī.

 

Viegli lietojamās paciņas "Probio‘stick" ir efektīvs un dabisks risinājums aktīviem cilvēkiem, kuri cieš no stresa.

Īpašības:

-    Uzlabo un līdzsvaro zarnu trakta mikrofloru;

- Mazina stresa radītu kuņģa-zarnu trakta diskomfortu (vēdera sāpes, slikta dūša);

-  Mikrokapsulēts, no kuņģa sulas pasargāts / klīniski pārbaudīts;

-   Ērts lietošanai – vienu reizi dienā / jebkurā laikā / nav jāuzdzer ūdens / nav jāuzglabā ledusskapī / pulverveida;

-    Garšīgs (patīkama, dabiska plūmju garša);

-    Ērts ceļojot;

-    Tikai 6 kalorijas vienā paciņā / dienā.

 

Reklāma
Reklāma

Ieteicamā deva un lietošana: 

1 paciņa dienā, var lietot bez ūdens uzdzeršanas jebkurā dienas laikā. Izšķīst mutē. Bērniem lietot no 3 gadu vecuma. 

"Probio‘stick" ieteicams lietot pie stresa radītiem kuņģa zarnu trakta traucējumiem (piemēram, kā kuņģu sāpes, caureja utt.), lietojot antibiotikas, pie kuņģu zarnu trakta dažādām infekcijām. Izdevīgi ņemt līdzi ceļojumos un regulēt kuņģa un zarna trakta darbību. 

 

Sastāvdaļas:

Saldinātājs - ksilīts, maltodekstrīns, pienskābās baktērijas (ne mazāk kā 3x10[9] KVV vienā paciņā): Lactobacillus helveticus Rosell-52, Bifidobacterium longum Rosell – 175, plūmju garšas aromatizētājs, skābuma regulētājs – ābolskābe.

Piesardzība:

Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Neizmantot uztura bagātinātājus kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotājus. Var saturēt glutēnu. Nelietojiet, ja jums ir alerģija pret piena vai sojas produktiem. Satur poliolus, kuru pārmērīga lietošana var izraisīt diareju.

 

Uzglabāšana: 

Sargāt no mitruma, karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt temperatūrā līdz 25°C. Glabāt bērniem nepieejamā vietā! Nelietot pēc derīguma termiņa, kas norādīts uz iepakojuma.

 

Ražotājs: Lallemand S.A.S., Francijā pēc  Mpharma UAB, Lietuvā pasūtījuma.

"Probio‘stick" var iegādāties Eiroaptiekās, A Aptiekās, Mana Aptieka un Neatkarīgās Aptiekās.