GEFILUS – visvairāk draudzīgo baktēriju!

Mūsu organisma pretestības spējas ietekmē vairāki faktori – svarīgākie ir sabalansēts uzturs, kā arī pietiekama atpūta un fiziskās aktivitātes. Veselībai labvēlīgās baktērijas jeb probiotikas arī var ietekmēt organisma pretestības spējas.

FOTO: Evita Knospiņa, http://www.lotart.lv

Gremošanas traktā simtiem miljardu labo baktēriju cīnās ar kaitīgajām baktērijām, lai novērstu to pielipšanu un augšanu. „LGG®” saglabā aktivitāti visā gremošanas traktā, veidojot gremošanas trakta labo baktēriju vidi, kuras savukārt kontrolē kaitīgo baktēriju pielipšanu un augšanu. Lietojot „LGG®” saskaņā ar norādījumiem, tiek stiprinātas dabīgās pretestības spējas.
„Gefilus®” stiprina organisma dabīgās pretestības spējas. Lietojot saskaņā ar norādījumiem, tas uztur organisma pretestības spējas, kā arī veicina vēdera un zarnu darbību.
„Gefilus” produktu efektivitātes pamatā ir Lactobacillus GG („LGG®”) pienskābes baktērijas, kuras pasaulē ir visvairāk pētītais veselību ietekmējošais pienskābes baktēriju celms.
„Gefilus” produkti satur visplašāk zināmo un pasaulē visvairāk pētīto Lactobacillus GG („LGG®”) pienskābes baktēriju, kuras efektivitāte ir apstiprināta vairāk nekā 500 zinātniskajos pētījumos un 35 doktora disertācijās. „LGG®” pienskābes baktērijas iedarbība sākas gremošanas traktā un no turienes savukārt tiek ietekmēta visa organisma darbība.


„LGG®” atbilst visām probiotiķu vispārēji noteiktajām prasībām:
•  saglabā aktivitāti visā gremošanas traktā;
•  ir noturīga pret kuņģa un žults skābi, kā arī pret citiem baktērijām nelabvēlīgiem apstākļiem;
•  pielīp zarnu sieniņām un kontrolē kaitīgo baktēriju darbību;
•  zarnu traktā veido labvēlīgu baktēriju vidi;
•  stiprina organisma dabīgās pretestības spējas, ietekmējot zarnu trakta darbību un imunitāti.
 „LGG®” aktivizē organisma aizsardzības mehānismu, palielinot antivielu daudzumu pret slimību izraisītājiem. Gremošanas traktā izveidojušās antivielas nonāk arī citur organismā, piemēram, uz elpceļu gļotādas, stiprinot organisma pretestības spējas kopumā.

Gremošanas trakta gļotāda darbojas kā aizsargsiena pret kaitīgajām baktērijām, vīrusiem un dažādiem iekaisumus izraisošiem savienojumiem. „LGG®” stiprina un atjauno gremošanas trakta sienas, neļaujot kaitīgajām baktērijām nonākt uz tām.

„LGG®” līdzsvaro gremošanas trakta baktēriju daudzumu un kontrolē kaitīgo baktēriju darbību gremošanas traktā.


Ir pieejami dažādi „Gefilus” veidi:  


„Gefilus Plus” kapsulas

 

Reklāma
Reklāma


„Gefilus Plus” pilieni


„Gefilus®” visai ģimenei
„Gefilus” produkcija ir piemērota gan bērniem, gan pieaugušajiem, gan veciem cilvēkiem.
Bērnībā, attīstoties pretestības spējām, organisms sastopas ar svešām baktērijām un alergēniem. Lietojot „Gefilus” grūtniecības laikā un barojot bērnu ar krūti, tiks līdzsvarots mātes baktēriju daudzums un attīstītas bērna organisma pretestības spējas. Daudzpusīgs un līdzsvarots gremošanas trakta baktēriju daudzums ir svarīgs bērna gļotādu pretestības spēju veidošanai.

Pētījumos ir pierādīts, ka, lietojot „LGG®” saskaņā ar norādījumiem, bērnudārza vecuma bērniem samazinājās slimošanas biežums, samazinājās bērnu elpceļu infekcijas un to ārstēšanai nepieciešamais antibiotiku daudzums.
Pieaugušajiem „Gefilus” produkti jālieto visu gadu, bet īpaši tad, ja organisma pretestības spējas tiek pārbaudītas.
Vecāku cilvēku imunitāte vairs nav tik efektīva, un ir iespējamas baktēriju skaita izmaiņas. „Gefilus” palīdz stiprināt organisma pretestības spējas un līdzsvarot iespējamās baktēriju skaita izmaiņas.
„Gefilus” produkti ir piemēroti lietošanai gan ceļojuma laikā, gan arī antibiotiku lietošanas laikā.
Atšķirīgas baktērijas var izraisīt ceļotājam kuņģa problēmas. „Gefilus” produktos esošās „LGG®” līdzsvaro gremošanas trakta baktēriju daudzumu ceļojuma laikā. Ievērojot rūpīgu roku higiēnu un lietojot „Gefilus” produktus, var pasargāt sevi no caurejas ceļojuma laikā. „Gefilus” produkti jāsāk lietot jau pirms ceļojuma.
Antibiotiku lietošana var izjaukt gremošanas trakta baktēriju līdzsvaru, izraisot kuņģa problēmas. „Gefilus” pienskābes baktēriju produkti līdzsvaro kuņģa un zarnu trakta baktēriju daudzumu un uztur kuņģa darbību antibiotiku lietošanas laikā. „Gefilus” produkti jālieto antibiotiku lietošanas laikā, kā arī pēc tam. „Gefilus” un antibiotikas nevajadzētu lietot vienlaicīgi – jāievēro 2–3 stundu intervāls.
 „Gefilus” kapsulas pēc atvēršanas 4–5 nedēļas ir uzglabājamas istabas temperatūrā, pēc tam produktus var uzglabāt ledusskapī līdz derīguma termiņa beigām.
 „LGG®” ir pasaulē visvairāk pētītā un pēc tās ietekmes zināmākā pienskābes baktērija. Tās organisma pretestības spējas stiprinošā iedarbība ir apstiprināta 49 klīniskajos pētījumos. „LGG®” pienskābes baktērijas īpašības ir pētītas vairāk nekā 500 zinātniskajos un 161 klīniskajā pētījumā visā pasaulē.