Latvijas uzņēmums, kas balstīts uz ģimeniskām vērtībām un jau 30 gadus veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū

Uzņēmums V.O.V.A. Lingerie ir dibināts 1991.gadā, Liepājā, un par tā vadītāju un stratēģisko virzītāju kļuva Vladimirs Zozuļa, kurš arī šodien ir uzņēmuma īpašnieks. (Uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls.)
QUEEN Lingerie —  tā nav tikai apakšveļa, tā ir sajūtu buķete – elegance, kas savijas ar pārliecību, sievišķību un seksualitāti.

FOTO: Publicitātes foto

QUEEN Lingerie —  tā nav tikai apakšveļa, tā ir sajūtu buķete – elegance, kas savijas ar pārliecību, sievišķību un seksualitāti.

Visā savā pastāvēšanas laikā uzņēmumam ir bijuši gan kāpumi, gan kritumi. Ir gūta lieliska pieredze sadarbībā ar tādiem pasaulē zināmiem zīmoliem, kā Victoria`s Secret, La Perla, Triumph, Hugo Boss, Palmers u.c.. Liela nozīme uzņēmuma izaugsmē ir eksportam – tiek eksportēts 90% saražotās produkcijas

 

 

Uz šodienu V.O.V.A. Lingerie ir pierādījis sevi kā uzticamu sadarbības partneri un pieredzes bagātu sieviešu apakšveļas un peldkostīmu ražotāju, kas spējis ieņemt stabilu vietu starp 3 vadošajiem apakšveļas ražotājiem Baltijas valstīs.

 

V.O.V.A. Lingerie kolekcijas ir ļoti daudzveidīgas – tiek ražoti krūšturi, biksītes, krekliņi, bodiji, koriģējošā veļa, trikotāžas izstrādājumi, peldkostīmi, kā arī zeķturi un dekoratīvi elementi, kas ir katras mūsdienīgas sievietes garderobes sastāvdaļa.

 

V.O.V.A. Lingerie stilu raksturo vienkārši un lakoniski silueti, kuri kombinācijā ar neparastiem materiālu un krāsu salikumiem, veido interesantus un mūsdienīgus modeļu risinājumus. Tās var būt gan smalkas mežģīnes, gan maiga trikotāža - jebkura sieviete var piemeklēt kaut ko atbilstošu tieši sev.

 

 

Pirmais apakšveļas veikals ar nosaukumu V.O.V.A. tika atvērts 1998. gadā Rīgā. 

Pēc tam sekoja vēl 5 veikalu atklāšana. 2013. gadā uzņēmums V.O.V.A. veica rebrendingu, pārtopot par V.O.V.A. Lingerie, un atverot pirmo jaunā koncepta veikalu QUEEN Lingerie. Šodien jau septiņi veikali Latvijā strādā zem QUEEN Lingerie nosaukuma, klientiem solot īpaši juteklisku un patīkamu veļas iegādes procesu elegantā gaisotnē. Šodien QUEEN Lingerie veikali priecē savus pircējus arī Krievijā un Armēnijā.

 

V.O.V.A. Lingerie Rudens/Ziemas 2021-2022 apakšveļas kolekcija atgādina Anglijas askētiskos arhitektūras risinājumus, kur elegance un siluetu vienkāršība vienlaikus, rada pārliecinātas un mūsdienīgas sievietes tēlu, kas spēj saglabāt sievišķību arī steidzīgajā ikdienas ritmā.

 

QUEEN Lingerie —  tā nav tikai apakšveļa, tā ir sajūtu buķete – elegance, kas savijas ar pārliecību, sievišķību un seksualitāti.