Paade mode aicina uz klientu dienām

No 24. augusta līdz 3. septembrim starptautiski atzītais bērnu modes zīmols Paade mode aicina uz klientu dienām savā studijā Rīgā, Silmaču ielā 6.
Paade Mode ir Latvijā dibināts, starptautiski atzīts un godalgots bērnu modes zīmols.

FOTO: Publicitātes foto

Paade Mode ir Latvijā dibināts, starptautiski atzīts un godalgots bērnu modes zīmols.

Klientu dienu ietvaros ikvienam interesentam ir iespēja iegādāties iepriekšējo sezonu apģērbus bērniem vecumā no 2 līdz 16 gadiem ar atlaidēm līdz pat 70%. 

 

Paade mode studija būs atvērta apmeklējumiem katru dienu no 10.oo līdz 18.oo un pieņems klientus atbilstoši spēkā esošajiem epidemioloģiskajiem noteikumiem. 

 

 

Paade Mode ir Latvijā dibināts, starptautiski atzīts un godalgots bērnu modes zīmols, kas saņēmis arī prestižo Milk Fashion Design Award apbalvojumu. Zīmola izstrādājumi tiek regulāri publicēti tādos starptautiskos modes izdevumos kā Milk, Papier Mache, Kid's Wear Magazine, Vogue Italia, Marie Claire Enfants un citos.

 

Reklāma
Reklāma

Zīmols pārstāvēts tādos pasaules tirgos kā ASV, Lielbritānija, Vācija, Francija, Itālija, Beļģija, Nīderlande, Austrālija, Dienvidkoreja, Honkonga, Japāna, Krievija, Saūda Arābija, Izraēla, Kanāda, Katara un Apvienotie Arābu emirāti. 

 

Paade Mode izstrādājumi pieejami arī tādās prestižās tirdzniecības vietās kā, piemēram, Myteresa.com, Babyshop.com, Tsum un Kangroo Krievijā, kā arī Harvey Nichols Dohā un Riyadh.

 

Vairāk info Paade Mode mājas lapā sociālajos tīklos facebook.com un instagram.