TUTAS LIETAS sadarbībā ar Hebe klajā laiž vasaras apģērbu kolekciju bērniem

Latvijā iemīļotais bērnu seriāls “Tutas lietas” sadarbībā ar Latvijā radīto apģērbu zīmolu “Hebe” laiž klajā jau otro bērnu apģērbu kolekciju no organiskās kokvilnas, kas bērnu apģērbu dizainā izceļ pašu svarīgāko: prieku, iztēli, komfortu un kvalitāti.
TUTAS LIETAS sadarbībā ar Hebe klajā laiž  vasaras apģērbu kolekciju bērniem

FOTO: Publicitātes foto

Jau trīs gadus producents “Ausma” veido un latviešu bērniem visā pasaulē piedāvā izglītojošu un iedvesmojošu ekrānsaturu – īsformāta video stāstus “Tutas lietas”. Šo gadu laikā audzis gan Tutas fanu loks, gan arī “Ausma” radīto produktu klāsts. Līdzās seriālam komanda bērniem piedāvā arī grāmatas, mūzikas albumus, koncertus, rotaļlietas, ziepes, kā arī jau otro apģērbu līniju, kas tapusi sadarbībā ar Latvijā radītu apģērbu zīmolu “Hebe”.
 

Jaunā vasaras kolekcija ir šūta no trikotāžas un vieglas kokvilnas, un tās iedvesma ir bijusi mainīgā Latvijas jūra ar tās zilajiem ūdeņiem un pasteļtoņu liedagu. Kolekcijā izmantotie audumi ir īpaši piemēroti vasaras sezonai, taču vienlaikus, domājot par laikapstākļu dažādību, kolekcija ir veidota daudzveidīga. Tajā ir iekļautas bērnu kleitas, sarafāns, t-krekli, džemperi, šorti, legingi, bodiji un pieaugušo t-krekli ar iemīļotajiem tēliem no seriāla “Tutas lietas” – Lapsiņu un Feneku. Vairāki apģērbu modeļi piemēroti gan meitenēm, gan zēniem, tāpat arī  tie ir viegli kombinējami savā starpā. 
 

Reklāma
Reklāma

Veidojot kolekciju, ir domāts par bērnu komfortu un labsajūtu, tās izveidē izmantoti dabīgi materiāli, izvēloties pēc GOTS standartiem sertificētu organisko kokvilnu, kas nav apstrādāta ar kaitīgām ķīmiskām vielām un kuru piedāvā uzticami Eiropas piegādātāji.