Ar “Huppa” apģērbu pieaugušajiem – košāks rudens un krāsaināka ziema

Populārais Igaunijas bērnu apģērbu zīmols Huppa, kas jau 13 gadus piedāvā mūsu reģiona mainīgajiem laikapstākļiem atbilstošu augstas kvalitātes vēja un ūdens necaurlaidīgu apģērbu, jaunajā rudens/ziemas 2020/2021 sezonā sarūpējis jaunu kolekciju pieaugušajiem

Jaunajā rudens/ziemas sezonā akcents likts tieši uz jauniem pieaugušo modeļiem – pamatā tie ir vienkrāsaini, tostarp koši dzeltenā, sarkanā, violetā krāsā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunajā rudens/ziemas sezonā akcents likts tieši uz jauniem pieaugušo modeļiem – pamatā tie ir vienkrāsaini, tostarp koši dzeltenā, sarkanā, violetā krāsā.

Līdz XXL izmēram
Tā kā zīmols “Huppa” Latvijā pazīstams jau 13. gadu, mazulīši, kuri piedzimuši un izauguši ar šī kvalitatīvā Igaunijas zīmola apģērbiem un pie tiem jau pieraduši, šodien ir jau stilīgi pusaudži. Viņu vecākie brāļi un māsas attiecīgi ir jau pieaugušie, tāpēc zīmols ir “pārslēdzies” arī uz pusaudžu izmēriem, un tie atbilst arī pieaugušajiem. Ja līdz šim lielākais izmērs sieviešu apģērbiem bija līdz 170 auguma centimetriem un to bija iecienījušas arī jaunās māmiņas, tad šajā sezonā, atsaucoties “Huppa” apģērbu cienītāju pieprasījumam, jaunā rudens/ziemas 2020/2021 kolekcija veidota jau līdz XL izmēram, bet vīriešiem – pat līdz XXL, kas noteikti derēs “normālam vidēja izmēra latvietim” (līdz apmēram 95 kilogramiem). 

Jaunajā “Huppa” rudens/ziemas apģērbu kolekcijā ir modeļi, kas izstrādāti vienīgi pieaugušajiem, kas netiek “pagarināti” no bērnu apģērbu kolekcijas 


Jaunajā rudens/ziemas sezonā akcents likts tieši uz jauniem pieaugušo modeļiem – pamatā tie ir vienkrāsaini, tostarp koši dzeltenā, sarkanā, violetā krāsā. Protams, ir arī klasiskā zilā, melnā, pelēkā. Pagājušās sezonas “eksperiments” ar košajām krāsām ir attaisnojies – koši dzeltenās un sarkanās parkas un ziemas jakas no veikalu plauktiem pazudušas pirmās. Jo pietiek jau, ka rudens un ziema ir tumša, pelēkās un melnās krāsās. Jaunajā kolekcijā pieaugušajiem ir arī cepures. 

Tikai pieaugušajiem
Funkcionalitātes ziņā pieaugušo rudens/ziemas kolekcija ir gadalaikam atbilstoša – visi apģērbi šūti no auduma, kas ir drošs pret samirkšanu (ar poliuretāna membrānas ūdensnecaurlaidību 10 000). Turklāt visiem sieviešu apģērbu modeļiem kapucēm izmantotas tikai dabīgās kažokādas. Arī “leibli” pieaugušo līnijai ir izveidoti jauni – atšķirīgi no bērnu apģērbiem. 
Jaunajā “Huppa” rudens/ziemas apģērbu kolekcijā ir modeļi, kas izstrādāti vienīgi pieaugušajiem, kas netiek “pagarināti” no bērnu apģērbu kolekcijas – tikai no XS līdz XL izmēram. Protams, “Huppa” kolekcijā joprojām ir arī atsevišķi modeļi, kas tiek šūti vienādi – mammām un meitām (no 122 cm auguma līdz XL izmēram). Lielākoties tie ir vienkrāsaini. Vienkrāsainas ir arī parkas un ziemas jakas maziem un lieliem “puikām”. 

Arī grūtniecei un jaunajai māmiņai
“Huppa” rudens/ziemas piedāvājumā joprojām ir arī transformējams mētelis sievietei bērniņa gaidīšanas laikā un jaunajai māmiņai – ar rāvējslēdzēju un diviem paplatinājumiem: ieliekot vienu paplatinājumu, var iegūt vairāk vietas grūtnieces puncim, ar otru – vietu zīdainim, ko māmiņa nes, piekļaujot pie sirds, iesietu slingā. Plus komplektā nāk klāt arī tāda paša auduma kapuce mazulim, kas pasargā no vēja, lietus, sniega. Bez paplatinājumiem to iespējams valkāt arī kā vienkāršu mēteli – vēl nākamajā un aiznākamajā gadā, kad bērns jau piedzimis un no slinga izaudzis. 
Arī šajā rudens/ziemas sezonā “Huppa” piedāvā vēja un ūdens necaurlaidīgus, siltumu saglabājošus ratu maisus ar oderi, kas ļauj bērnam tajā ērti justies. Rudens sezonā šajā ratu maisā mazuli nav nepieciešams pārāk satuntulēt, bet ziemā gan ir jāuzvelk kaut kas siltāks. Tas ir universāls guļammaiss standarta izmēra ratiem, kas piestiprināms ar jostām un ērti izmantojams arī sporta ratiem. Turklāt tas der ne tikai jaundzimušajiem, bet arī bērniem līdz pat apmēram pusotra gada vecumam.
Pārbaudīta vērtība ir arī “Huppa” siltie ratu cimdi. Tie ērti piestiprināmi pie bērnu ratu roktura, lai drēgnākā laikā mammai nesaltu rokas un būtu komfortabli doties ar mazuli garākās pastaigās. Tie ir dažādās krāsās, pieskaņojami pēc gaumes – vai nu mazuļa ratiem, vai mammas mētelim.

Rudens sezonā šajā ratu maisā mazuli nav nepieciešams pārāk satuntulēt, bet ziemā gan ir jāuzvelk kaut kas siltāks.

 

INFORMĀCIJAI
• Vispopulārākie “Huppa” apģērbi ir bikses, vējjakas un kombinezoni bērniem un pusaudžiem. Zīmols piedāvā arī cepures, cimdus (biezos dūraiņus – sniegam, plānos cimdiņus – lietainam laikam, cimdus mazuļiem, flīsa un adītus pirkstaiņus gan rudenim, gan ziemai) un šalles, flīsa termoveļu, bet pavisam maziņiem – apģērbu no kokvilnas trikotāžas.
• Jo lielāks uz apģērba norādītais cipars, jo tas ir drošāks pret samirkšanu (poliuretāna membrānas ūdensnecaurlaidību norāda ar cipariem, piemēram, 5000 vai 10 000).
• Visi šī zīmola izstrādājumi atbilst Eiropas Savienības noteiktajiem standartiem.
• Visos trijos “Huppa” veikalos (Zemitāna ielā 9, Lielirbes ielā 27 un Brīvības gatvē 323, Rīgā) atsevišķā nodaļā/plauktos pieejami apģērbi (noliktavas atlikumi) no iepriekšējām kolekcijām ar 20–30 % atlaidi.

* Materiāls tapis sadarbībā ar Karinu Račko, “Huppa LV” vadītāju