Kas testēs "Dzintars" matu balzāma "Future Formula SOS"? Noskaidroti pieci dalībnieki

Augsti kvalificētie "Dzintars" speciālisti ir izstrādājuši īpašu ārstnieciskās kosmētikas sēriju "Future Formula SOS", kas paredzēta matu izkiršanas problēmas novēršanai. Kosmētikas sastāvā 93% dabisko sastāvdaļu, kas efektīvi samazina matu izkrišanu un veicina to augšanu, baro un nostiprina matu saknes un ir piemērota gan sievietēm gan vīriešiem jebkurā vecumā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pieci portāla lasītāji varēs piedalīties šī jaunā, tirdzniecībā līdz šim nepieejamā produkta izmēģināšanā. Skaties sarakstā, vai arī tu esi starp laimīgajiem testa dalībniekiem!


Testā piedalīsies:

Iveta Lindāne
Elizabete Kalniņa
Margarita Selicka
Santa Rīdere
Gatis Zanders


Ar testa dalībniekiem sazināsimies parsonīgi. 

Reklāma
Reklāma

 

Kā darbojas balzāms "Future Formula SOS"? 

  • ābola cilmes šūnas, kas satur metabolītus (apmaiņas procesu paātrinātājus), kuri aktīvi kavē matu folikula bojā eju un paildzina tā dzīvi.
     
  •  īpaši efektīvais komplekss no biomimētiskā peptīda Acetyl Tetrapeptide-3, sarkanā āboliņa un apiņu ekstraktiem, kas intensīvi nomāc 5-alfa-reduktāzes aktivitāti, palēninot testosterona veidošanos, kas ir viens no galvenajiem matu izkrišanas iemesliem. Biotinoyl Tripeptide-1 un pantenols nostiprina matus, palielina to diametru un paātrina augšanu.
     
  • arginīns, kas uzlabo matu augšanu, uzlabo mikrocirkulāciju galvas ādā, palielina matu skaitu aktīvajā augšanas fāzē, padarot tos biezākus un blīvākus.
     
  •  niacinamīds (PP vitamīns) un žeņšeņa, sarkano dedzinošo piparu, ingvera, nātru ekstrakti uzlabo asins pieplūdi galvas ādā, pastiprinot matu folikula barošanu un nostiprinot to.
     
  • Austrālijas tējas koka eļļa un kastaņu ekstrakts, kas samazina blaugznu veidošanos.