Kultūrizglītības centrs "Knīpas un Knauķi" ielūdz uz nodarbību ciklu "Sievišķības ceļojums – Ceļojums pie sevis…"

Sieviete, apzinot savu īsteno būtību, savu pirmatnējo spēku un enerģiju.. dzīvojot saskaņā ar dabu apkārt un sevī, dodas ceļojumā, kas aizved viņu pie sevis. Pie pirmatnējās sievietes, kas ir brīva no stereotipiem un aizspriedumiem, kas ir īsta un patiesa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sākot no 1. oktobra katra mēneša pirmajā sestdienā mēs dosimies Sievišķības Ceļojumā, lai kopā ar sievišķības gidi Andritu Grīnbergu runātu par pašu svarīgāko – par mums pašām. 
 

Šī nebūs vienkārša papļāpāšana, tās būs patiesi dziļas, ļoti praktiskas zinības, ko mums būtu bijis jāsaņem pūrā no savām dzimtas sievietēm. Ikviena, kura ienirst šajās sievišķā vieduma dzīlēs, būtiski maina ne tikai savu dzīvi, bet arī savu meitu, mazmeitu, krustmeitu.
 

1. oktobris, plkst. 16:00 – 18:30
1. Sievietes būtība un sūtība
Runāsim par sevis kā sievietes apzināšanos. Par savu ķermeni, par mēness kalendāru un hormoniem. Par auglību un par radīšanu. Par to – ar ko mēs esam unikālas un īpašas. Kas ir sievietes lielais noslēpums?


5. novembris, plkst. 16:00 – 18:30
2. Sievišķais un vīrišķais. Enerģijas plūsma attiecībās
Kā būt sievišķīgai un kā ļaut savam vīrietim būt vīrišķīgam. Kādēļ tik bieži redzam situāciju - „stiprā sieviete un vājais vīrietis”.


3. decembris, plkst. 16:00 – 18:30
3. Sievietes un vīrieša saules jeb čakras. Kā atpazīt savu īsto vīrieti?
Turpināsim sarunu par enerģijas plūsmu attiecībās, kā arī runāsim par to, kam pievērst uzmanību pirms izvēlamies vīrieti. Un ko savā vīrietī īpaši novērtēt, kad izvēle jau izdarīta.


7. janvāris, plkst. 16:00 – 18:30
4. Tipāži jeb 4 klases. ”Trīs vaļi”, uz kuriem balstās sievišķība un vīrišķība
Turpinot sarunu par to, kam pievērst uzmanību, izvēloties īsto, parunāsim par cilvēku tipāžiem. Un noskaidrosim tās trīs jomas, ko sievišķīga sieviete spodrina sevī visu mūžu.


4. februāris, plkst. 16:00 – 18:30
5. Sievietes lomas attiecībās ar vīrieti. Un nedaudz par vīramātēm
Kad esam mātes, kad mīļākās, kad sievas un kad......? Kā "neaizsēdēties" kādā no lomām un kā neaizmirst kādu no tām. Kāpēc vīramātes “tā” rīkojas? Ko darīt, lai mēs būtu labas dēlu mātes un vīramātes?


4. marts, plkst. 16:00 – 18:30
6. Sievietes uzvedības rokasgrāmata
Neliels ceļojuma pārskats jeb rezumē. Runāsim par to, kā izvēlēties sievišķos paņēmienus konkrētās situācijās.


1.aprīlis, plkst. 16:00 – 18:30
7. Instinkti un seksualitāte
Par to, cik svarīgi neapspiest instinktus, bet gan apzināties un viedi izmantot tos. Seksa noslēpumu šķetināšana jeb tas, par ko ikdienā skaļi nerunā.


6. maijs, plkst. 16:00 – 18:30
8. Ceļojuma noslēguma ballīte ar pašgatavotiem našķiem un turpinājums sarunai par seksualitātes noslēpumiem

Reklāma
Reklāma


Vienas tikšanās reizes dalības maksa: 30 EUR (vienai personai) vai 50 EUR (divām personām, nākot kopā ar meitu, mammu vai draudzeni). Pieteikšanās: rlbkulturizglitiba@gmail.com vai pa telf.nr.29516514