Šoruden kosmētikā ne grama sintētikas!

Rūpējoties par savu veselību, cenšamies ēst dārzeņus un augļus, nodarboties ar sportu un uzturēties svaigā gaisā. Tomēr ikdienas stress un rūpes brīžiem ņem virsroku pār mūsu labajiem nodomiem, atstājot iespaidu uz ārējo izskatu. Lai cik veselīgi mēs censtos dzīvot, dārzeņu un augļu ēšana nudien nepasargā mūs no rūpju atstātajiem zīmogiem uz sejas.

Palutini savu ādu! Rudenī tas ir īpaši nepieciešams.

FOTO: Shutterstock.com

Palutini savu ādu! Rudenī tas ir īpaši nepieciešams.

Visiem zināms, ka ārējais izskats ir vislabākais vēstnesis par mūsu iekšējiem pārdzīvojumiem un notikumiem ikdienas dzīvē. Šī iemesla dēļ ir ļoti svarīgi izvēlēties tādu kosmētiku, kas rūpēsies par jūsu skaistumu arī brīžos, kad rūpes par ādu nudien neieņem pirmo vietu jūsu dzīvē. Kosmētika, protams, nepasargās jūs no neparedzētiem dzīves  stresiem, taču noteikti mazinās acīmredzamo iespaidu uz ārējo izskatu.  Gluži kā organisms izslāpis pēc svaigiem dārzeņiem, arī jūsu āda vēlas sajust dabas pieskārienu! Piedāvājam jums iegūt svaigu un vieglu sajūtu, šoruden izmēģinot dabisko kosmētiku. 


Visefektīvākā sejas kopšana pēc vasaras saules!
Lai atjaunotu un uzlabotu sejas ādas izskatu rudens periodā iesakām jums izmēģināt Izraēlā ražotā Absolute Organic sērijas sejas serumu. Tas lieliski uzlabos ādu pēc vasarā iegūtā UV starojuma, sauļošanās un atstāto ietekmi uz ādas sausumu. 

Serums ir koncentrēts un ātrs brīnumlīdzeklis ādai, kurā ir aktīvo vielu daudzums, kas nepieciešama labam ādas izskatam, ir palielināts un sniedz efektīvu rezultātu. Kā apliecinājums savām tam ir 2013. gadā iegūtā žurnāla Shape balva kā vislabākajam dabiskās kosmētikas produktam! 
 

Vasaras iedeguma veselīgai saglabāšanai!
Nav noslēpums, ka sievietēm un vīriešiem ir vēlme pēc iespējas ilgāk saglabāt vasarā iegūto iedegumu. Bez tam, darīt to, neapmeklējot solāriju. Mēs iesakām izmēģināt Organix Cosmetix  paštonējošo losjonu, jo jau pēc 6-8 stundām uz ādas veidojas viegls iedegums. Efekts ir gluži tāds pats kā pēc ilgākas pastaigas pavasara saulē, tomēr lai iegūtu pamanāmu un noturīgu efektu, tas jālieto katru dienu. 

Ņemot vērā, ka iedegums veidojas pakāpeniski, būtiski, ka tas neatstāj traipus uz apģērba, tādēļ sniegs jums tikai un vienīgi patīkamas emocijas. Papildus tam, losjons dziļi mitrina un kopj ādu.
 

Reklāma
Reklāma

Atsvaidzini ķermeņa ādu – nebijis jaunums tavam labsajūtai!
Ziedūdens lietošana daudziem ir neatklāta ikdienas skaistuma rituāla sastāvdaļa, tomēr tikai vienreiz sajūtot to uz savas ādas, gribēsiet to uzklāt atkārtoti. Mēs iesakām izmēģināt ne tikai vienkāršu ziedūdeni, bet tieši LOVEA ziedūdeni ar mirdzuma efektu. Tas ir apvērsums jūsu līdzšinējo sajūtu pasaulē! Lietojot to vienlaicīgi ādu atsvaidzināsiet un mitrināsiet un piešķirsiet tai patīkamu nelielu mirdzuma efektu. Āda izskatīsies daudz svaigāka un mirdzošāka nekā pirms tam. Bez tam, varēsiet ziedūdeni izmantot, cik vien bieži to vēlaties!

 

Atļaujiet ādai sajust granātābola pieskārienu!
Berlin Cosmetics ražotā COSNATURE granātābolu sejas kopšanas sērija Latvijā šobrīd ir jaunums. Tā ražota uz dažādu eļļu bāzes. Galvenā aktīvā viela ir izsmalcinātais un efektīvais granātābolu ekstrakts. Bez un ādas kopšanā nepieciešamais un neatsveramais koenzīms Q10, kas savienojumā ar granātābolu ekstraktu, sniedz vislabāko ietekmi uz ādas vispārējo stāvokli. Krēma sastāvā esošā granātābolu sēklu eļļa piemērota sausas, bojātas un novājinātas ādas kopšanai, lai ādai piešķirtu mirdzumu, spēku un pats galvenais, aizkavētu priekšlaicīgu novecošanu. Te divi produkti - COSNATURE dienas krēms un COSNATURE nakts krēms
 


Vēl viena jauka ziņa: palutiniet sevi ar ekoloģiskās sērijas Bentley Organic produkciju. Šobrīd visiem produktiem ir 35% atlaide! Jūsu ģimene ir tā vērta, lai izvēlētos EKO produkciju!
 


Ieskaties: www.bioeko.lv