Rudens bērnu stiliņš – atturīgas pamatkrāsas un koši dekoratīvi elementi

Bērnu rudens apģērba stila tendences ir ne mazāk interesantas un daudzveidīgas kā lielo dāmu mode. Šogad modīgās meitenes un stilīgie puikas, kā arī viņu vecāki, izvēlas apģērbu, ko varētu raksturot kā gaumīgi atturīgu un mazliet konservatīvu, vienlaikus izceļot arī glītu un košu apdruku.

Modē košas, vieglas pufīgas jakas. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Modē košas, vieglas pufīgas jakas. Publicitātes foto.

 

Šogad bērnu modē ir tā dēvētās pamatkrāsas - pelēcīga, melna, balta krāsa, ko papildina atsevišķi koši un krāsaini apģērba elementi, burtu, ciparu, fotogrāfiju un zīmējumu apdruka. 

Uz neitrālā fona stilīgi izceļas atsevišķi izceltie elementi – ziedu apdruka, apļi, rūtis, kas citādi atturīgo apģērbu padara jautru un mūsdienīgu.
 

Sagaidot vēso laiku, katra mazā skolnieka garderobē nepieciešams ērts, silts džemperis. Bez tādiem neiztikt arī šajā rudenī. Raupjš adījums ar pamanāmu faktūru ir vēl viena šī rudens odziņa.

 

Sportiska stila jakas ir īstais apģērba gabals vienmēr kustīgajiem bērniem. Sportiskās jakas var papildināt ar košām un modernām kedām vai pamatīgiem ceļojuma zābakiem, kā arī mīkstām trikotāžas biksēm vai spilgtiem legingiem.

 

Reklāma
Reklāma

Pufīgās jakas ir obligāts apģērba gabals – ērti nēsājamas, vieglas , siltas un viegli kopjamas. Virsdrēbes šoruden viskošākajās krāsās.

 

 

Rudenīgi, moderni, ērti apģērbi bērniem un viņu vecākiem ģimenes apģērbu veikalā “Piazza Italia”.

Vienīgais veikals Baltijā - t/c "Galleria Riga" 4. stāvā. Adrese: Rīga, Dzirnavu iela 67.

 

Ieskaties: www.piazzaitalia.it

www.draugiem.lv/piazzaitalialatvia

www.facebook.com/PiazzaItaliaLatvia