Jaunums! REVIDOX+ – mūsdienu jaunības un skaistuma eleksīrs

Gadi ietekmē ikvienu, bet novecošanās pazīmes mums katram var būt atšķirīgas. Ārējie faktori un dzīvesveids ietekmē to, vai novecojam priekšlaicīgi, vai arī izskatāmies jaunāki par savu bioloģisko vecumu. Saules gaismai ir vislielākā ietekme ādas novecošanās procesā. Saskaņā ar zinātnieku pētījumiem, 80% gadījumu pie priekšlaicīgas ādas novecošanās ir vainojami ultravioletie stari.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Galvenais iemesls kāpēc saule ir kaitīga ādai, ir tas, ka tā izraisa brīvo radikāļu ražošanu organismā. Tā rezultātā rodas oksidatīvais stress, kas izpaužas kā organisma nespēja tikt galā ar apkārtējās vides radītajiem šūnu bojātājiem, tādējādi palielinot risku arī saslimt ar vēzi un insultu.(1) Antioksidanti spēj neitralizēt brīvos radikāļus un palīdz palēnināt šūnu novecošanos. 

 

Mēs visi novecojam. Mūs visus ietekmē laika ritums. Un, lai arī jūs to varat uzskatīt par procesu, kas skar tikai vecākus cilvēkus, fizioloģiskās izmaiņas, kas pasliktina un samazina mūsu ķermeņa reakcijas, sākas daudz ātrāk. Kopumā aprēķināts, ka  jau pēc 30 gadu vecuma mūsu organisms sāk novecot.

Resveratrols ir augu fenolu savienojums, kas sastopams sarkanvīnā, vīnogās, mellenēs, rabarberu sakneņos u.c. augos. Pētījumos ir pierādīts, ka resveratrolam piemīt pretnovecošanās efekts. Tas spēj palielināt šūnu dzīvildzi, aktivējot sirtuīnus, kuri regulē šūnu aizsardzību pret DNS bojājumiem un bioloģisko stresu. (2)

 

REVIDOX+ ir jaunākās paaudzes uztura bagātinātājs, kas izstrādāts pēc vairāku gadu ilgiem pētījumiem Laboratorios Actafarma  sadarbībā ar Spānijas Nacionālās pētniecības padomi (CSIC). Klīniskie pētījumi tiek veikti jau vairāk kā 10 gadus. REVIDOX+ ir komplekss ar vienīgo patentēto resveratrolu - STILVID®. STILVID® tehnoloģija ir unikāla, jo resveratrola koncentrācija tiek paaugstināta līdz pat 2000 reizēm salīdzinot ar tā dabisko koncentrāciju vīnogās. Rezultātā ar vienu kapsulu iespējams uzņemt tik daudz resveratrola, cik satur 45 kg vīnogas.

 

REVIDOX+ satur arī standartizētu granātābola ekstraktu (5% punikalagīns – ellagskābe, 15% polifenoli), vitamīnus C un B2, selēnu un cinku, kas pastiprina produkta antioksidatīvās spējas un aizsargā šūnas no oksidatīvā stresa.

 

Klīniskos pētījumos tika pierādīta REVIDOX+ labvēlīgā iedarbība uz ādu: lietojot REVIDOX+ par 40% samazinājās ādas krunku dziļums, par 79% uzlabojās ādas mitrināšana, par 44% pieauga ādas elastība un par 72% āda izskatās jaunāka un veselīgāka. (3)

Reklāma
Reklāma

 

 

REVIDOX+  lietošana ir pavisam vienkārša – tikai 1 kapsula 1 reizi dienā. REVIDOX+ ieteicams lietot vismaz 3 mēnešus. 

REVIDOX+ ir labi pazīstams arī citās valstīs. Spānijā REVIDOX+ ir populārākais antioksidants. REVIDOX+ ar panākumiem lieto arī Krievijā, Itālijā, Portugālē, Rumānijā, Meksikā, Baltijas valstīs, Vācijā, Lielbritānijā. un citās Eiropas valstīs. 

 

Atsauce:

1.http://skaistumsunmode.espati.lv/index/view/raksts/GALVENIE-tavas-adas-novecosanas-FAKTORI/id/1887/

2. U. Klētnieks; A. Rozenbergs  Vai varam ar dabas vielām pazemināt holesterīna līmeni  // Latvijas Ārsts. -  2011. – 5. – Nr.52. – 55. lpp.

3. Buonocore et al. Resveratrol-procyanidin blend: nutraceutical and antiaging afficacy evaluated in a placebo-controlled, double-blind study. Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology 2012:5 159-165.

 

Unikāls produkts tagad pieejams arī Latvijā. 

Produkts iegādājms Mēness Aptiekās un Pils Aptiekās.