Praktiskas sievietes kosmētikas minimums jeb bez kā nevar iztikt

Kosmētikas maks nav mazsvarīga sievietes somiņas sastāvdaļa un to pat var uzskatīt par sava veida papildinājumu tai. Kosmētikas maka saturs var ne tikai pāris minūšu laikā atsvaidzināt seju un akcentēt sievietes skaistumu, bet arī daudz ko pastāstīt par tās īpašnieci. 

Pārbaudiet savu kosmētikas maku un atstājiet tikai tos produktus un priekšmetus, kas būs nepieciešami dienas laikā vai nāks talkā gadījumā, ja pēc darba dienas beigām gaidāmas neplānotas biznesa vakariņas vai tikšanās.

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Pārbaudiet savu kosmētikas maku un atstājiet tikai tos produktus un priekšmetus, kas būs nepieciešami dienas laikā vai nāks talkā gadījumā, ja pēc darba dienas beigām gaidāmas neplānotas biznesa vakariņas vai tikšanās.

Mūsdienu pasaulē sievietes karjeras veidošanā un augšupejā neatpaliek no vīriešiem, bet laika trūkums un nemitīga atrašanās kustībā nereti noved pie tā, ka grima izveidošanai mājās no rīta neatliek laika, un šis rituāls tiek pārcelts uz pārtraukumiem darba procesā.

 

Šis ir gana nopietns iemesls, lai pievērstos sava kosmētikas maka saturam un veiktu tajā nelielu revīziju. Lietišķām sievietēm nav nepieciešamība nēsāt līdzi kosmētiku, kas aizņem somas lielāko daļu. Pārbaudiet savu kosmētikas maku un atstājiet tikai tos produktus un priekšmetus, kas būs nepieciešami dienas laikā vai nāks talkā gadījumā, ja pēc darba dienas beigām gaidāmas neplānotas biznesa vakariņas vai tikšanās.

Kosmētikas maki mēdz būt dažādu izmēru un ar dažādu saturu, taču diez vai atradīsies daiļā dzimuma pārstāve, kurai somā ik dienu nebūtu līdzi lūpu krāsa.

 

Lūk, vēl daži ieteikumi ikdienas kosmētikas optimizācijai:

  • Darbam birojā nav piemērots spilgts un uzkrītošs grims, un šī iemesla dēļ liela daļa ierastā kosmētikas maka saturs zaudē ikdienas nepieciešamības statusu un atbrīvo vietu makā. 
  • Ikdienā līdzi ņemamā kosmētikas makā jābūt tonālajam līdzeklim un mirdzošam pūderim. Tonālais lieliski maskēs sīkās ādas nepilnības, bet pūderis atsvaidzinās seju un akcentēs tās kontūras. 
  • Uzturēt svaigu dienas meikapu, kā arī ādai atgūt labu izskatu laika deficīta apstākļos, palīdzēs matējošās salvetes. Arī tās ir lieta, kam jāatrodas katras sievietes kosmētikas makā, turklāt tās neaizņem daudz vietas. 
  • Acu tuša arī ir viens no ikdienā līdzi ņemamiem kosmētikas piederumiem. Skropstām jābūt apjomīgām un kuplām, jo neatkarīgi no tā, vai sēžat pie sava darba galda vai atrodaties kādās pārrunās, ar vienu skropstu vēzienu jums jāvar likt savam sarunas biedram pievērst sev uzmanība un ieklausīties jūsu teiktajā. Ja jums ikdienā līdzi ir tuša, nav nepieciešamības līdzi nēsāt acu ēnas, kas aizņem lieku vietu, turklāt, somai nokrītot, var sabirt. 
  • Neiztrūkstošiem vajadzētu būt arī lūpu balzamam, zīmulim un lūpu krāsai dabīgos toņos. Dienas laikā var izlīdzēties tikai ar lūpu balzamu, bet pirms lietišķām vakariņām gan būtu jāuzkrāso lūpas. Pārliecinieties, vai jūsu zīmuļa krāsa ir atbilstoša lūpu krāsai. 

 

Reklāma
Reklāma

Būtībā ar iepriekšminētajiem produktiem ir gana ikdienas lietišķa grima izveidei, taču katras sievietes kosmētikas maka saturs tomēr ir individuāls atkarībā no viņas ādas stāvokļa. Iespējams, ka vēl ir nepieciešams konsīleris tumšo loku zem acīm maskēšanai, vai arī tonālais zīmulis, lai maskētu problemātiskās ādas vietas. Ja jums ir taukaina sejas āda vai jūs nespējat iedomāties savu grimu bez acu ēnām, tad, protams, jānēsā līdzi arī bāzi ēnām.

Neatkarīgi no tā, cik liels ir jūsu kosmētikas maks, tajā ir jābūt tikai tam, ko jūs patiešām lietojat, bet visus tos elementus, kas, jūsuprāt, varbūt varētu noderēt kādam neparedzētam gadījumam, labāk atstājiet mājās.

Ar pareizi piemeklētiem līdzekļiem meikapa veidošanai jūs būsiet gatava jebkuram pasākumam vai tikšanās reizei dažu minūšu laikā. Labi izskatīties var un vajag vienmēr, bet kosmētikas maks ir jūsu galvenais ierocis šī mērķa sasniegšanai.

 

 

Materiāla tapšanā izmantoti nargismagazine.az materiāli

Materiāls publicēts sadarbībā ar skaistuma portālu www.intensa.pro