Kleita ir, rotu nav? Aplūko PASTELdesign auskaru kolekciju!

Viss sākās ar draudzenes auskaru apgleznošanu. Pēc tam tika apgleznoti auskari sev, citām draudzenēm un draudzeņu draudzenēm. Jau vairāki simti PASTELdesign auskaru ir atraduši sev saimnieces. Skaties, priecājies un izvēlies savējos!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Kas es esmu?

Mani sauc Ilona. Mana pamatnodarbošanās ir grafiskais dizains.  Ar dizaina lietām nodarbojos vairāk kā 10 gadus. Šajā laikā ir izveidojusies ilgstoša un veiksmīga sadarbība ar vairākiem apģērbu veikalu tīkliem, kuriem izstrādāti un realizēti skatlogu noformējumi. Esmu izstrādājusi vairāku veiksmīgu uzņēmumu logotipus un stila grāmatas, kā arī bukletus, plakātus, akciju noformējumus un citus grafiskā dizaina darbus.

 

Kas ir PASTELdesign?

PASTELdesign pirmssākumi meklējami pirms aptuveni 5 gadiem, kad apgleznoju pirmos auskariņus, kuri tika uzdāvināti draudzenei. Pēc tam apgleznoju auskariņus sev, citām draudzenēm, draudzeņu draudzenēm un kolēģēm. Līdz saņēmu piedāvājumu izvietot tos kādā Vecrīgas mākslas salonā. Man par prieku izrādījās, ka cilvēkiem tie patīk. Diemžēl pamatdarbs aizņēma ļoti daudz laika un auskaru apgleznošanu pametu novārtā. 

Tomēr pavisam šo hobiju aizmirst nespēju un pagājušā gada vasarā atjaunoju savus krāsu krājumus un ķēros pie darba. Sapratu, ka auskariņiem vajag kādu vārdu, nosaukumu, piederību. Tā nonācu līdz PASTELdesign.  Šobrīd jau vairāki simti manis radīto auskaru ir atraduši sev saimnieces.  Ar katru jaunu auskaru pāri dzimst vizuālās idejas nākamajiem trim pāriem. Katra pretimnākošā sieviete, kurai ausīs manis radītie auskari, dod iedvesmu neapstāties, neļaut otām noputēt un krāsām izkalst.

Kur iegādāties PASTELdesign auskarus?

Šobrīd auskarus var iegādāties Cēsīs, mākslas telpā "Mala" un Rīgā, veikalā "Mazputniņš", Miera ielā 19.

Ir plānota sadarbība arī ar dažiem Vecrīgas salonveikaliem, par kuriem sīkāks info būs atrodams mājas lapā.

Gada siltajos mēnešos regulāri piedalos tirdziņos - gan Kalnciema ielas, gan Brīvdabas muzeja organizētajos. Un jāatzīst, ka šāda tirgošanās man patīk vislabāk, jo ir iespēja satikt manis radīto auskaru jauno īpašnieci. Ir iespēja redzēt, kā viņa uzsmaida sev spogulī, pielaikojot auskarus. Un tas ļoti iedvesmo :)

 

Auskarus var iegādāties arī rakstot uz info@pastel.lv vai rakstot vēstuli no mājas lapas (www.pastel.lv) kontaktu sadaļas.

Reklāma
Reklāma

 

 

Vēl par PASTELdesign auskariem:

Katra auskara pamatnīte ir veidota ar rokām no plastikas masas, pēc tam slīpēta, krāsota, apgleznota, lakota, visbeidzot savērta par auskaru. Lai no mālveidīgā pikuča tiktu pie gatava auskara, es ar to veicu vismaz 9 darbības :) 

Auskaru āķīši ir no metāla sakausējuma, kas nesatur niķeli. Līdz ar to der arī alerģiskām ausīm - tās nepūžņos, nesāpēs un neiekaisīs.

Visus auskariņus iesaiņoju glītā dāvanu kastītē. Nav svarīgi, auskari tiek iegādāti sev, vai dāvināšanai. Vēlos, lai jebkura pircēja justos kā īpašu dāvanu saņēmusi, iegādājoties manis radītos auskariņus.

Auskaru dizainam iedvesmojos no visa, kas man apkārt - no dabas, mūzikas, cilvēkiem, smaržām, ikdienišķiem sīkumiem un detaļām. Bet mans vislielākais iedvesmas avots ir mana ģimene un 1,7g jaunais dēls :) Ir tik forši, kad kāds paskatās pār plecu un pasaka: "tas, ko Tu radi, ir skaisti!" :)

Izgatavoju auskarus arī pēc individuāla pasūtījuma - ar īpaši izvēlētu gleznojumu un krāsu (piemēram, īpašas krāsas kleita ir, bet rotas, kuru pieskaņot, nav).

 

Kontakti:

www.pastel.lv

info@pastel.lv

https://www.facebook.com/pasteldesignlv