Ko nēsāt pie zīmuļveida svārkiem

Šķiet, ka zīmuļveida svārki teju vienmēr būs TOPā, jo tie skaisti un eleganti izskatās, un ir velkami visdažādākajās dzīves situācijās. Lai vēl vairāk izceltu šī tipa svārku priekšrocības, jāievēro daži ieteikumi, ko vislabāk pie tiem pievilkt.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Flickr.com

 

Apavi

Pie zīmuļveida svārkiem vislabāk vilkt augstpapēžu apavus - gan kurpes, gan zābakus. Turklāt zābakiem noteikti stingri jāpieguļ kājai.

 

Krekli, blūzes

Pie šī piegriezuma svārkiem ļoti labi piestāv dažādi krekli - gan klasiski, gan nedaudz neformālāka stila. Derēs arī plāna, trikotāžas "bītlenīte", vienkrāsains, kakla daļā cieši piegulošs svīteris, oriģināls topiņš, moderna blūze ar volāniem, sasienamu banti vai žabo, kā arī cieši pieguloša, stilīga žaketīte.

 

Jostiņas un brošas

Kā redzams, izvēles iespējas ir visai plašas, kā paspilgtināt zīmuļveida svārku efektu. Atkarībā no situācijas, zīmuļveida svārkus vari izvēlēties gan kā svētku tērpu vakara pasākumam, gan kā ofisa un biznesa lietu apģērba gabalu.

Reklāma
Reklāma

 

Ja vēlies izcelt savu vidukli, izvēlies skaistu jostiņu. Ja pie svārkiem esi izvēlējusies blūzīti, papildu efektu vari radīt, uzliekot krelles (var arī ļoti daudz kreļļu), pērles vai stilīgu piespraudi.  

 

Garo kāju efekts

Zīmuļveida svārki sniedz garo kāju un iznesības efektu, tāpēc nekādu "laiviņu" un citu apavu uz zemiem papēžiem, un zābaku līdz puscelim! Tas vizuāli saīsinās tavas skaistās kājas.

 

Foto: Flickr.com

 

Sagatavots pēc ārzemju mediju informācijas.