5 padomi, gatavojoties ballītei. Tu izskatīsies satriecoši

Lai arī mēs lieliski zinām, ka svētkiem jāgatavojas laicīgi, dzīvē allaž notiek "kā parasti". Uzzini, kā rīkoties, lai balles dienā izskatītos un justos nevainojami.

Foto: www.moonparlour.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: www.moonparlour.lv

 

Informācija no portāla www.kasjauns.lv.

 

Atpūties un izgulies
Dienu pirms balles mēģini atrast laiku relaksācijai ne pārāk karstā vannā, kurai pievienota nomierinošas ēteriskās eļļas. Šajā laikā mierīgi padomā ko tieši vēlies uzlabot savā izskatā un cik laika tam nepieciešams. Harmonisks cilvēks staro "iekšēji", tāpēc labi izskatīsies arī ārēji. Ja tevi moka stress va bezmiegs, atvēli naudu SPA centra apmeklējumam. Atceries, ka laba izskata pamatā ir kvalitatīvs, pietiekams miegs. Noteikti vajag izgulēties, bet ne "pārgulēties". Pāris stundas "pa virsu" un vari pamosties ar aizpampušām acīm. Tā kā sejas ādai par labu nāk svaigs gaiss, ieteicams gulēt pie pavērta loga vai vismaz stundu dienā veltīt pastaigai ārā.

Neeksperimentē ar kosmētiku
Neilgu laiku pirms balles nekādā gadījumā nevajadzētu izmēģināt jaunu sejas krēmu vai masku, jo pastāv alerģijas risks. Alerģiska tipa reakcijas - apsārtums, izsitumi, attīstās ļoti ātri, bet pazūd ļoti lēni, apmēram nedēļas laikā. Dienu pirms balles nekādā gadījumā ballītes neizmēģini jaunu paštonējošo krēmu! Kā zināms, to nomazgāt nav iespējams. Pirms pasākuma nav arī vēlams iet solārijā vai apmeklēt pirti – var veidoties ādas apsārtumi, tūska. Bez tam, pēc pirts apmeklējuma var iestāties nogurums.

Nedzer daudz šķidruma
Iepriekšējā vakarā nav ieteicams dzert daudz šķidruma vai ēst sāļus ēdienus -  tas veicina tūsku. Alkoholam iepriekšējā vakarā vispār vajadzētu būt tabu – tu taču nevēlies iet uz balli ar sāpošu galvu. Ūdeni dzer dienas laikā, īpaši ieteicamas svaigi spiestas sulas (burkānu, biešu, ķirbju) kas uzlabos ādas toni. No rīta, pirms balles norīvē seju ar ledus gabaliņiem no sasaldētas zaļās tējas. Vienā reizē vēlams izlietot 3 ledus gabaliņus. Tas veicina asinsriti un uzlabo sejas ādas tonusu.

Reklāma
Reklāma

Izvēlies savai sejas ādas problēmai piemērotu masku
Piemēram, sejas pietūkumu mazinās rīvēta kartupeļu maska, kam pievienots olas dzeltenums un tējkarotie piena. Noņemt pietūkumu zem acīm palīdzēs sasaldēta kumelīšu tēja vai melnās tējas maisiņu kompreses. Atceries, ka maskas jāliek uz notīrītas sejas ādas! Maska nedrīkst būt par šķidru, tai jāturas uz sejas. Ja tev nepatīk kāds maskas sastāvdaļā esošā produkta aromāts vai garša – neklāj to arī uz sejas!

Neatliec tērpa izvēli uz pēdējo brīdi!
Vismaz pāris dienas pirms pasākuma nokomplektē balles tērpu – ieskaitot rotas lietas. Ja kaut kas tevi neapmierinās, būs vēl laiks veikala apmeklējumam. Pucēšanās pēdējā brīdī var pārvērsties par stresa pilnu, nepatīkamu piedzīvojumu, kas var beigties ar neapmierinātību par savu izskatu, kā rezultātā, balle sajūta būs sabojāta!

 

Avots: www.kasjauns.lv