Vai tu jau valkā īstas pērles? Tu vari to atļauties!

Ir tāds laiks, kad ikviena sieviete sajūt – ir pienācis brīdis īstām rotaslietām, īstām pērlēm. Izrādās, maldīgi ir uzskatīt, ka īstās pērles ir pārāk dārgas, lai varētu tās atļauties. Mūsu atradums ir Gaura.lv – īstu pērļu interneta veikals!
Pērles ir rotaslietu klasika, kas, šķiet, no modes neizies nekad! Foto no Gaura.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pērles ir rotaslietu klasika, kas, šķiet, no modes neizies nekad! Foto no Gaura.lv.

 

Kāds ir pareizais vecums īstu pērļu valkāšanai? To noteiks tavas sajūtas. Jo fakts ir tas - pērles piestāv visām sievietēm, pat neatkarīgi no ģērbšanās stila.

 

Kā pērļu rotām var būt zemas cenas?

Īsti pērļu auskari par Ls 4,20 (5,98 Eur) vai Ls 6,00 (6,54 Eur)? Jā, tās ir īstas cenas īstiem pērļu auskariem! Vai kaklarotas par Ls 12,30 (17,50 Eur) un Ls 13,80 (19,64 Eur). Kāpēc cenas ir tik zemas? Gaura.lv ir GAURApearls zīmola oficiālais interneta veikals, savukārt GAURApearls ir liels preču importētājs un arī ražotājs, tādēļ spēj piedāvāt tiešām labus cenu risinājumus. GAURApearls  iepērk izejvielas no lielajiem ražotājiem, neizmantojot starpniekus, pēc tam izejvielas tiek nosūtītas uz ražotni, kur tiek radītas rotu kolekcijas. 

Īstu pērļu rotaslietas

Šāds saldūdens pērļu rotaslietu komplekts Gaura.lv maksā Ls 32,60 (46,39 Eur).

 

Gaura.lvsortimentā atrodami izstrādājumi no dabīgajām kultivētajām saldūdens jeb "upes" pērlēm ar juvelierizstrādājumiem piemērotu kvalitāti. Pērļu diametrs ir no 3 līdz 12 milimetriem, tās ir jebkurā dabīgā krāsu gammā. Piedāvājumā ir arī klasiski izstrādājumi no Akojas jūras pērlēm, kas audzētas Japānas dienvidos - tās ir baltas, rozā un dažādos tēraudpelēkos toņos. Tāpat Gaura.lv interneta veikalā ir nopērkamas baltas un zeltainas dienvidjūru pērles, kā arī melnās pērles "Taiti". 

Un tu jau zini, ka cenas samazinājumu nodrošina arī iepirkšanās interneta veikalā, tāpēc GAURApearls ir atvēris savu interneta veikalu.

Pērļu auskari

 

Pērļu rotu cenas ir atkarīgas no dizaina, jo Gaura.lv kolekcijās pērles var būt kombinētas ar tirkīzu, oniksu, koraļļiem, turmalīnu, kaķaci,rozā kvarcu un citos negaidītos savienojumos ar dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem. Rotas cenu viennozīmīgi ietekmē arī pērļu veids, kāds konkrētajā rotaslietā izmantots. Piemēram, vairāk maksās lielas pērles – Akojas pērles var sasniegt 7 milimetru diametru, un to cena ir augsta. Bet, ja pērles diametrs sasniedz 8 un vairāk milimetrus, tās cena nopietni pieaugs par katru nākamo milimetru!

Aizraujošu informāciju par pērļu veidiem vai uzzināt Gaura.lv.

Pērļu rotaslietas, krelles.


Ja interneta veikalā iegādās rotas tomēr nepiestāv?

Gaura.lv piedāvā kvalitatīvus izstrādājumus un to kvalitāti garantē.

Reklāma
Reklāma

Visi Gaura.lv pērļu izstrādājumi tiek savērti uz zīda diegiem, izmantojot dažādas metodes, atkarībā no izstrādājuma veida, pērļu formas un izmēra. Mūsu speciālisti stingri kontrolē izstrādājumu savēršanas kvalitāti un metodes.

Visi izstrādājumi, kuros ir sudrabs, tiek pārklāti ar rodija slāni, tas ir antialerģisks metāls, kurš kvalitātes un cenas ziņā pārspēj tādus metālus kā zelts un platīns.

 

Tomēr, ja pircējs nav īsti apmierināts ar izstrādājumu vai arī tas vienkārši nepiestāv, rotas var sūtīt atpakaļ. Pēc preces saņemšanas atpakaļ Gaura.lv atlīdzina preces vērtību, ieskaitot naudu atpakaļ pircēja norēķinu kontā. Interneta veikalā iegādātajām precēm Gaura.lv piešķir 2 gadu garantiju. 

Saderināšanās gredzens ar pērli.

Šis gredzens ar pērli Gaura.lv maksā Ls 18,30 (26,04 Eur)!

 

Cik ilgā laikā piegādā preci?

Vairumā gadījumu piegāde notiek 3 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas. Gadījumā, ja izstrādājuma nav noliktavā un nepieciešamas to izgatavot, pasūtījuma apstrāde un piegāde var aizņemt līdz 10 darba dienām pēc pasūtījuma apmaksas. Taču, ja nepieciešama steidzama piegāde, jāsazinās ar Gaura.lv atbalsta dienestu +371 26482487, +371 25885889 (darba dienās 10:00-18:00).

Jāatzīmē, ka piegāde iespējama ne vien Latvijā, bet arī uz citām ES valstīm. 

Piegādes izmaksas:

- Piegāde Latvijas robežās, ja pasūtījums ir līdz 25 Ls - 1.50 Ls;

- Piegāde Latvijas robežās, ja pasūtījums ir no 25 Ls – bezmaksas;

- Piegāde ar ierakstītu vēstuli uz ES valstīm maksā 2.50 Ls.

 

Pērles kā dāvana? Jā!

Ja pasūti pērles no Gaura.lv dāvanai, tad zini – pasūtījums allaž tiek iesaiņots eleganti, lai būtu iepriecināts gan dāvinātājs, gan dāvanas saņēmējs. Īpaši svinīgiem gadījumiem Gaura.lv piedāvā vairākus firmas "Gaura Pearls" iepakojuma veidus.

 

Kā atšķirt mākslīgas pērles no īstām – tautas metode:

Ļauj pērlei krist no 30-50 centimetru liela augstuma pret cietu, gludu virsmu. Īstās pērles sāks burtiski lēkāt kā mazas, atsperīgas bumbiņas, jo tām ir liels blīvums. Turpretī mākslīgās pērles gandrīz nemaz nepalēksies.

 

Galvenie pērles kvalitātes kritēriji ir perlamutra slāņa spīdums, biezums un kvalitāte (virsējais slānis), krāsa, virsmas gludums, pērles forma un lielums. Galvenais faktors, kas nosaka pērles kvalitāti, ir perlamutra biezums un kvalitāte: perlamutra biezums nosaka pērles ilgmūžību, perlamutra kvalitāte – tās gaismas atstarošanas spēju. Pērlei ar augstas kvalitātes biezu perlamutra slāni ir izteikts spīdums un zaigojums.

Noteikti izlasi rakstu Kā izvēlēties pērles.

Pērļu dārglietas.

Ienāc www.gaura.lv!