Tikai sievietēm! Kā pucēties pirmajam randiņam

Katrai meitenei/sievietei dzīvē vairākas reizes nākas pārdomāt, ko vilkt uz pirmo randiņu. Atbilde, no malas raugoties, ir it kā pašsaprotama - jāvelk tas, kas visvairāk piestāv. Tomēr, pat, ja apģērba piegriezums pasvītro sievietes auguma ideālās līnijas, nepareizi izvēlēta apģērba krāsa var sabojāt kopējo iespaidu, noraidot partnerim nepareizus signālus par sievietes raksturu. Savukārt pareizi izvēlētas apģērba krāsas var pastiprināt pozitīvo iespaidu, ko vēlas radīt sieviete, iesaka psiholoģe Elizabete Ozola.

Posies uz pirmo randiņu? Padomā, kādu iespaidu vēlies par sevi radīt un izvēlies atbilstošākās krāsas apģērbu. Foto: www.moonparlour.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Posies uz pirmo randiņu? Padomā, kādu iespaidu vēlies par sevi radīt un izvēlies atbilstošākās krāsas apģērbu. Foto: www.moonparlour.lv

 

Lai izvēlētos apģērba krāsas pirmajam randiņam, protams, jāņem vērā tavas rakstura īpatnības, kā arī to, kādu iespaidu par sevi tu vēlies radīt.

 

Potenciāli labvēlīgas randiņa krāsas:

Sarkana

Īpaši sarkana kleita. Sarkana ir kaislības, seksuālās pievilcības un dzīves aktivitātes krāsa. Parasti cilvēki, kas tērpušies sarkanā, piesaista apkārtējo uzmanību. Tomēr ar koši sarkanu krāsu jābūt uzmanīgai, ja neplānojat tuvas attiecības no paša pirmā randiņa. Ja nevēlaties būt tik ļoti ievērota, varat izvēlēties kādu no sarkanās krāsas toņiem, kas ir ne tik ļoti intensīvi. Laba izvēle varētu būt koraļļu, bordo, aveņu sarkanais. Šīs krāsas raida tavam partnerim ne tik piesātinātu, kā koši sarkanā, bet klusinātāku signālu: "Starp mums viss ir iespējams".

 

Rozā

Šī krāsa raida signālus par romantiku un flirtu, bet vienlaikus tai ir nomierinošs efekts. Šī ir tādu sieviešu krāsa, kurām ir nepieciešams vīrieša stiprais plecs un atbalsts. Ne velti rozā veidojas, sajaucoties sarkanajai - kaisles krāsai un baltajai  - nevainības krāsai

Rozā krāsas apģērbu var vilkt uz pirmo randiņu, viss atkarīgs no efekta, kādu tu vēlies radīt. Ja gribi izskatīties romantiska vai jutekliskam šī krāsa labi derēs, savukārt, ja pragmatiska, tad labāk šo krāsu nevilkt.

 

Oranža

Koša krāsa. Ja uzskati, ka tavam tēlam pietrūkst košuma, tad droši velc kaut ko oranžu. No vienas puses, tā ir ļoti jautra un optimistiska krāsa un tajā nav nekas slikts. Bet no otras puses, tā ir avantūrisma un nespējas laicīgi apstāties krāsa. Visādā ziņā šī krāsa neder kautrīgiem un pieticīgiem cilvēkiem. Ja tavs partneris ir kautrīgs vai pieticīgs, viņu šī krāsa var drīzāk atgrūst, kā pievilkt.

 

Zaļa

Visi tās toņi liecina par dzīvības enerģiju, veselību, vēlmi dzīvot. Tā ir jaunības krāsa, kas sūta signālu par to, kas to valkā, kā par mīļu, labu cilvēku. Piemērota, lai radītu patīkamu iespaidu.

 

Zila

Der pirmajam randiņam daudziem, bet ne visiem. Tā ir intelekta, savaldības, patiesuma un lojalitātes krāsa. Tā varētu signalizēt partnerim: "Mums vajadzētu labāk vienam otru iepazīt". Ja tavs partneris novērtē sievietē prātu un uzticību, tad apģērbā labi derēs jebkurš zilās krāsas tonis.

 

Reklāma
Reklāma

Violeta

Der romantiskām un kautrīgām sievietēm. Viņa ir daudz noslēpumaināka kā sarkanā un mistiskāka kā zilā. Ja sarkanā runā par atklātu kaisli, tad violeta ienes kaislē romantikas pieskaņu.

 

Melna

Der ne tikai darījuma pusdienām, bet arī pirmajam randiņam. Melnā krāsa, kas ir visu krāsu sajaukums, vēstī par sievietes noslēpumainību un pievilcību, eleganci un stilu, kā arī ienes kaut kādu bīstamības un valdonības noti, padodot signālu par "liktenīgo sievieti". Tomēr melna krāsa var arī nomākt apkārtējos, tāpēc ieteicams to papildināt ar citām krāsām vai košiem aksesuāriem.

 

Krāsas, ko nevajadzētu izmantot, dodoties uz pirmo randiņu

 

Dzeltena

Lai gan dzeltena krāsa simbolizē intuīciju un gudrību, tā var arī liecināt par pašpārliecinātību vai egocentrismu. Tā ir drīzāk draudzības, nevis mīlestības krāsa.

 

Balta

Var vilkt uz pirmo randiņu baltas bikses vai svārkus, bet ne pilnībā baltu kleitu vai kostīmu. Baltas blūzītes arī ir formālas un asociējas drīzāk ar darbu un mācībām. Tā ir sava veida uniforma. Baltā krāsa asociējas ar nevainību, ar noteiktu puritānisma un neaizsniedzamības pieskaņu, tāpēc pirmajam randiņam tā nav ieteicama.

 

Brūna un pelēka

Nav ieteicamas pirmajam randiņam. Brūnā var būt pieņemama, ja tai ir tumšas šokolādes krāsa vai  tai pamatā bordo toņi. Tad tai piemīt veclaicīga, dižciltīga elegance. Tomēr tā tevi raksturo kā skopu, uz emocijām vērstu personību.

 

Kā izvēlēties lūpukrāsas krāsu pirmajam randiņam

Pirmā randiņa laikā ļoti svarīgi atstāt uz partneri pozitīvu iespaidu un radīt viņam vēlmi atkal satikties, tāpēc, gatavojoties romantiskam randiņam un veidojot meikapu, nav vēlams likt akcentu uz lūpām:

1. Lūpām jābūt patīkamām, "gaisīgām" un "caurspīdīgām". Vislabāk tam der lūpu spīdums, var lietot arī piesātinātākus toņus, tikai ļoti plānā kārtā. Turklāt spīdums der sievietei ar jebkuru matu un acu krāsu.

2. Protams, vislabākais lūpu spīdums ir vai nu caurspīdīgs vai arī viegli rozā krāsā. Tas radīs tavam partnerim romantiskas, noslēpumainas sajūtas par tavu tēlu. Labs variants ir spīdums ar lūpu palielinājuma efektu. 

3. Labāk lietot maigi rozā, perlamutra lūpukrāsas ar vieglu krāsas spīdumu. Labi var derēt naturāli lūpukrāsas toņi. Jāizvairās no košām, tumšām, matētām lūpukrāsām, nevelc lūpām kontūras!