Speciālistes ieteikumi tavam raksturam piemērotākās lūpu krāsas izvēlē

Lūpu krāsa ir atrodama teju katras sievietes rokassomiņā vai vismaz mājās uz spoguļa galdiņa. Bet, vai tu zini, ka lūpu krāsas izvēle ir tieši saistīta ar tavu raksturu? Ir taču bijuši gadījumi, kad tu pie savas sarkanās kleitas vai džemperīša izvēlies tieši tāda toņa lūpu krāsu, tomēr pēc brīža saproti, ka kaut kas nav lāgā un meklē pēc cita toņa. Uzzini, kādas lūpu krāsas tonis vislabāk piestāv tieši tev!   

Izrādās, ka katram sieviešu rakstura tipam atbilst kāda konkrēta toņa lūpu krāsa.

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Izrādās, ka katram sieviešu rakstura tipam atbilst kāda konkrēta toņa lūpu krāsa.

 

Ieteikumi lūpu krāsas piemeklēšanai:

 

- Ja esat neatkarīga, gudra, ar karjeras ambīcijām, sekss nav pirmajā vietā, uzticīga, rūpējaties par tuviniekiem - būtu jālieto bāli rozā lūpu krāsa.

 

- Ja  esat sevī iemīlējusies, patīk patenkot un rīkot skaļas vārdu apmaiņas - būtu jālieto koši rozā lūpu krāsa

 

- Ja esat  zinātkāra, jautra, ar humora izjūtu, viegli iemīlaties, ātri pierodat  pie cilvēkiem, bet ātri arī tos aizmirstat - būtu jālieto ceriņkrāsas lūpu krāsa.

 

- Ja esat  pašapmierināta, mīlat sevi, sapņaina un romantiska, protat sadalīt pienākumus un veicamos darbus starp cilvēkiem - būtu jālieto rozā perlamutra lūpu krāsa.

 

- Ja esat greizsirdīga, emocionāla, mīlat skaļas kompānijas un paflirtēt - būtu jālieto koši sarkana lūpu krāsa.

Reklāma
Reklāma

 

- Ja  esat jautra un maiga - būtu jālieto plūmju krāsas lūpu krāsu.

 

- Ja  esat skaļas kompānijas mīloša un parasti neliedzat sev prieku lieku reizi paflirtēt, ļoti seksuāla un jums ir daudz pielūdzēju, nepieļaujat savā tuvumā sievietes konkurentes - būtu jālieto ķiršu krāsas lūpu krāsa.

 

- Ja esat liktenīgā sieviete, spējīga padarīt vīrieti traku, no malas izskatieties stipra un pārliecināta par sevi, bet ir biežas depresijas - būtu jālieto sarkana perlamutra lūpu krāsa.

 

- Ja esat nopietna, valdonīga, taisnprātīga mēdzat izteikt savas domas nepadomājot, ka otram cilvēkam šī patiesība nav patīkama - būtu jālieto terakota krāsas lūpu krāsa.

 

Raksta tapšanā izmantotie materiāli:

E.Goldmane lekciju  konspekti "Krāsu terapija"

E.Ozola "Krāsas.Uztvere un iedarbība", (Jumava, 2006)