Tipiskākās skaistuma kļūdas, ko pieļauj sievietes un kas nepatīk vīriešiem

Tas, ka vīrietis neizsaka piezīmes par taviem krāsošanās un matu veidošanas paradumiem, nenozīmē, ka viņam par to nav viedokļa. Skaistuma žurnāls "Allure" aptaujājis "stipro" dzimumu, lai noskaidrotu, kuras sieviešu skaistuma kļūdas viņus tracina visvairāk.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Informācija no portāla www.kasjauns.lv.

 

1.Reibinošs smaržu mākonis. Laba var būt par daudz - tā īsumā varētu pārstāstīt vīriešu viedokli par pārlieku entuziastisku smaržošanos. Atceries: smaržūdenim ne vairāk par trim pūtieniem, bet tualetes ūdenim - četriem.

 

2.Bieza tonālā krēma kārta. Skaistumkopšanas eksperti iesaka izmantot plašu tonālo līdzekļu arsenālu - krēmi, pūderi, konsīleri. Tomēr ikdienā labāk pieturies pie viegla tonālā krēma vai tonējošā mitrinātāja. Ja vajadzīgs konsīleris, maigi sitot ar pirkstu galiem, uzklāj to uz ādas.

 

Foto no mammamuntetiem.lv arhīva materiāliem.

 

3.Pārāk daudz sakrāsotas skropstas. Pārāk bieza skropstu tušas kārtas, un tavas skropstas atgādinās zirnekļu kājiņas. Ja vēlies, lai  skropstas izskatās garas un biezas, pie acu kaktiņa pielīmē dažas mākslīgās skropstas - tas izskatīsies daudz labāk!

 

4.Sausa āda. Nekas nav neseksīgāks par sausu ādu uz kājām, raupjiem elkoņiem un sasprēgājušām lūpām. Taču labā ziņa ir tāda, ka to visu var atrisināt ar regulāru mitrināšanu. Dermatologi iesaka ieziest ādu ar losjonu uzreiz pēc dušas, kad āda vēl ir nedaudz mitra.

 

5.Atauguši matiņi. Vīrieši nudien necieš ataugušus matiņus uz kājām un padusēs. Vislabāko rezultātu iegūsi, skujoties vakarā, jo pa nakti kājas mazliet piepampst un tāpēc matiņi netiek noskūti pilnībā. Kā arī vienmēr lieto jaunu un asu skuvekli!

 

6.Dzelteni zobi. Iedzelteni vai pelēcīgi zobi nepavisam nav pievilcīgi. Lai no tā izvairītos, lieto baltinošu zobu pastu atsakies no briesmīgākajiem zobu krāsotājiem – cigaretēm, melnās tējas, kafijas un krāsainajiem gāzētajiem dzērieniem.

 

7.Lipīgs lūpu spīdums. Kamēr vieni lūpu spīdumi mitrina ādu un piešķir tikai nelielu mirdzumu, citi izskatās kā līme. Pie kosmētikas stenda uz  plaukstas virspuses izmēģini vairākus lūpu spīdumus un izvēlies to, kas šķiet visšķidrākais un neuzkrītošākais.

 

Reklāma
Reklāma

8.Oranžs mākslīgā iedeguma līdzeklis. Viegls bronzas toņa pieskāriens padarīs ādu neatvairāmu, taču pārspīlēšana liks tev izskatīties atbaidoši. Tāpēc esi apdomīga un izvēlies tādu mākslīgā iedeguma līdzekli, kas ir tikai nedaudz tumšāks par dabisko ādas krāsu.

 

9.Stīvas frizūras. Vīrietis nevarēs izlaist plaukstu caur taviem matiem, ja tie būs saņemti copē, sapīti bizē vai vēl kā citādi ieveidoti. Ja vēlies iepriecināt savu partneri, labāk izvēlies vieglas lokas.

 

10.Pārāk tumšs acu grims. Stiprā dzimuma pārstāvjiem nepatīk pārāk tumši krāsotas acis. Ja esi dūmakainā grima cienītāja, izvēlies gaišākus toņus.

 

11.Spilgta lūpu krāsa. Attiecībā uz lūpu krāsu vīrieši patiesībā ir ļoti izvēlīgi un necieš pārāk spilgtus vai neparastus toņus. Un viņus nevar vainot, jo ar katru skūpstu viņi riskē izskatīties pēc klauniem. Vislabākā izvēle ir rozīga lūpu krāsa, kas ir tikai nedaudz tumšāka par dabīgo lūpu toni.

 

12.Matu rotas. Pretējam dzimumam patīk vienkāršība, tāpēc interesantus aksesuārus labāk liec ausīs vai ap kaklu, nevis matos. Spalvas, šinjoni un vizuļi lai paliek dziedātājai Kešai un realitātes šovu zvaigznēm.

 

Foto no mammamuntetiem.lv arhīva materiāliem.

 

13.Trakas manikīra tendences. Melni vai neona krāsu nagi, lakas ar savdabīgu tekstūru – tas vīriešiem vienkārši nav saprotams. Viņiem labāk patīk klasiski sarkani vai arī neitrālā tonī krāsoti nagi. 

 

Avots: www.kasjauns.lv


www.kasjauns.lv pēc Allure materiāliem.