"Supersmile" – žilbinošā smaida noslēpums

Smaids – veiksmīgas un laimīgas dzīves atslēga. Smaidi, un Tu gūsi panākumus! Smaidi, un Tu apbursi citus, kā arī uzlabosi sev omu! Šos un vēl daudzus līdzīgus padomus var atrast modes žurnālu un psiholoģijas grāmatu lappusēs.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

Nav šaubu – cilvēki jau gadsimtiem ilgi tic smaida maģiskajam spēkam. Taču tikai retajam ir iespēja pielietot šo jaudīgo „ieroci” dzīvē, jo parasti mums savs smaids nepatīk. Viens no galvenajiem iemesliem – mums ir dzelteni zobi, ko nevēlamies rādīt visai pasaulei. Pat fotogrāfijās mēs lielākoties nevis smaidām, bet gan demonstrējam smaidam raksturīgās sejas grimases, kas drīzāk atgādina smīnu nevis patiesu prieku.

 

Ir risinājums!

Par visas pasaules iedzīvotāju žilbinošajiem smaidiem jau vairākus desmitus gadu rūpējas Supersmile. Šī zīmola mutes higiēnas līdzekļu sērija zobu balināšanai mājas apstākļos satur unikālu balinošu vielu – CALPROX, kas saudzīgi likvidē zobu aplikumu un pulē emalju un ko par 100% drošu un uzticamu atzīst zobu higiēnisti un stomatologi visā pasaulē.

Izpētīts, ka, lietojot zobu pastu Supersmile regulāri, iespējams ne vien iegūt baltākus zobus, bet arī novērst sliktu elpu un kariesa veidošanos. Ne velti Holivudas zvaigznes izmanto Supersmile produktus, turklāt nekautrējas to atzīt publiski!

 

Supersmile iesaka: kā iegūt žilbinošu smaidu

Augļi un dārzeņi

Vai zināji, ka burkāni, selerijas un āboli ir dabīgie zobu balinātāji?! Tie veicina siekalu veidošanos. Savukārt siekalas nomazgā no zobiem ēdiena paliekas, kas var veicināt aplikuma un tumšu plankumu veidošanos uz zobiem.

Iekļauj savā ēdienkartē arī zemenes, jo tās ir gan ļoti veselīgas, gan arī satur dabīgos balinātājus – olbaltumvielas, kas katalīzē enzīmus.

Tāpat nevajadzētu noniecināt brokoļus – to sastāvā esošās minerālvielas pārklāj zobus ar sava veida neredzamu aizsargplēvi, tā pasargājot tos no plankumu veidošanās un citu produktu radīto pigmentu ietekmes.

 

Mazāk kafijas, tējas un kolas 

Noteikti būsi ievērojusi, ka kafija tēja un kola uz Tava baltā galdauta vai gaišās blūzes parasti atstāj tumšus, dažkārt pat neizmazgājamus traipus. Tieši tāpat šie dzērieni iedarbojas uz Taviem zobiem. Tāpēc, samazinot šādu traipu veidojošo dzērienu patēriņu, Tu padarīsi savus zobus baltākus. Un neaizmirsti pēc minēto dzērienu lietošanas vienmēr izskalot muti ar ūdeni!

 

Uzmanīgāk ar vīnu!

Visi zina, ka arī sarkanvīns nav tas draudzīgākais dzēriens mūsu zobiem. Tomēr Tu būsi pārsteigta uzzinot, ka zobus bojā arī baltvīns – tas noārda zobu emalju. Tāpēc, ja Tu tomēr nespēj atteikt sev šo prieku – glāzi vīna vakariņās vai jautrā draugu kompānijā, pēc tās iztukšošanas noteikti izskalo muti ar ūdeni!

Reklāma
Reklāma

 

Gudrs make-up 

Ir dažas sievišķīgas viltības, kas Tev palīdzēs iegūt skaistāku smaidu. Piemēram, ja vēlies žilbinošu smaidu, izmanto ķiršu, vīna, plūmju vai rozā krāsas lūpukrāsas, kas vizuāli ievērojami mazina zobu dzelteno nokrāsu. Līdzīgu efektu var panākt, izmantojot make-up zilos un rozā pustoņus, kā arī lietojot mākslīgā iedeguma krēmus – uz iesauļotas ādas fona zobi vienmēr izskatās baltāki.

 

Tavi labākie draugi – zobu birste, zobu diegs un mutes skalošanas līdzeklis

Stingri ievēro zobu kopšanas noteikumus – tīri tos divas reizes dienā vai pēc katras ēdienreizes, ja ir šāda iespēja, turklāt katru reizi velti to tīrīšanai vismaz 2 minūtes. Maini zobu birsti ik pēc diviem vai trim mēnešiem. Regulāri izmanto arī zobu diegu un mutes skalojošo līdzekli – tie ļaus novērst nepatīkamo aromātu no mutes.

 

Izvēlies drošu zobu balināšanu mājas apstākļos

Ja esi nolēmusi balināt zobus mājas apstākļos, izmanto Supersmile zobu gēlu, ko var klāt uz zobu birstes kopā ar zobu pastu ātrākai balinošā efekta panākšanai. Pateicoties augstajai CALPROX koncentrācijai, šis gēls ļauj iegūt vēlamo rezultātu ātrāk, nebojājot zobu emalju, tāpēc to var lietot neierobežotu laiku.

 

Pasmaidi!

Kad Tu smaidi, Tu esi skaista! Tāpēc smaidi pat tad, ja Tavu zobu tonis ir nedaudz tumšāks nekā Tu vēlētos. Pārvari sevi un pasmaidi arī, ja Tev ir skumji vai arī Tu esi dusmīga, jo smaids samazina arteriālo asinsspiedienu un aktivizē organismā dabīgos pretsāpju līdzekļus – tā ietekmē stresa līmenis samazināsies, Tu atbrīvosies un nomierināsies. 

Ņem vērā vispārzināmo patiesību, ka smaids atbruņo – kad Tu smaidi, līdzcilvēki Tevi uztver draudzīgāk un uzticas Tev vairāk. Turklāt izpētīts, ka smaidīgi cilvēki apkārtējo acīs izskatās jaunāki!

 

Kur iegādāties Supersmile – līdzekļus iegūt žilbinoša smaida iegūšanai?

Supersmile produkciju var iegādāties interneta veikalā www.supersmile.lv, kā arī tirdzniecības centrā Stockman, veikalu tīklos Sky, Drogas un Kolonna, kā arī Euroaptiekās visā Latvijā.

 

Uzzini par skaistu smaidu vairāk – www.supersmile.lv

Uzsmaidi pasaulei, bet par pārējo parūpēsies Supersmile!