Jaunums Latvijā – FIGŪRA FIT piedāvā unikālu veselīgas notievēšanas sistēmu

FIGŪRA FIT fitnesa un svara korekcijas studija ir lielisks jaunums sievietēm, kuras domā par savu labsajūtu un ķermeņa veselību. Lāčplēša ielas nelielā sievišķības oāze piedāvā apvienot aktīvu fizisku slodzi ar ķermeņa problemātisko zonu masāžām, panākot vēlamo rezultātu ātrāk un kvalitatīvāk.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Fitnesa studijas FIGŪRA FIT izpratne par sievietes fizisko veselību ir Latvijā unikāls koncepts, kas klientu vidū jau ir guvis milzīgu atsaucību.

 

 


Ideja par fitnesa un svara korekcijas studiju sievietēm FIGŪRA FIT radās, saprotot to, cik daudz laika sievietei mūsdienās nepieciešams pienākumu veikšanai darbā, mājās, mācībās un citās skriešanās. Ir pilnīgi skaidrs, ka ne katra spēj atlicināt vairākas stundas dienā sportiskām aktivitātēm. Tomēr izskatīties slaida un justies labāk vēlas un ir pelnījusi katra no mums, vai ne? Tieši tādēļ studija FIGŪRA FIT piedāvā 30 minūšu treniņus, kas paredzēti svara samazināšanai, īpašu vērību veltot tieši ķermeņa problēmzonām (vēders, dibens, augšstilbi), kā arī celulīta likvidēšanai. Treniņos un procedūrās tiek izmantoti inovatīvi trenažieri un ierīces no Vācijas, kas paredzēti cīņai ar liekajiem kilogramiem, kā arī īpaša Form your Body programma, kas pārņemta no veiksmīgas prakses Vācijā.

 

 


Pirmie rezultāti ir redzami jau pēc 4 - 6 nedēļu treniņiem, kuru zelta recepte ir tik pat unikāla, cik tā ir arī vienkārša. Tā ir vienlaicīga mērena fiziskā slodze un problemātisko zonu masāža. Treniņu veidi ir dažādi, bet to mērķis ir viens: palīdzēt sievietei, neatkarīgi no viņas vecuma un iepriekšējās sagatavotības, samazināt ķermeņa svaru, uzlabot ādas stāvokli un likvidēt celulītu, kas ir izplatīta problēma arī jaunu sieviešu vidū.


Mājas lapā www.figurafit.lv, kā arī studijā uz vietas ir iespējams iepazīties ar reālu klientu pieredzi un sasniegumiem gan pēc pirmajām 12 nodarbībām, izmantojot SIMPLY sistēmu, gan pēc 20 treniņiem ar vakuuma trenažieri VACUMOVE. Rezultāti patiešām izbrīna, tomēr studija FIGŪRA FIT nesola brīnumzāles, bet gan apņemās nodrošināt tādas trenažieru sistēmas, kuras nav nekur citur Latvijā, piedāvāt savu atsaucīgo un zinošo treneru atbalstu, kā arī profesionāla uztura speciālista padomus.


Absolūts jaunums Latvijā ir intensīvs treniņš uz manuālā skrejceliņa vai eliptiskā trenažiera ar SimplyBelt/Short sistēmu. Tas nozīmē, ka 30 minūšu ilgajā nodarbībā SimplyBelt josta rūpēsies īpaši par vēdera zonu, savukārt SimplyShort īsbikses treniņa laikā gādās par vēdera, kāju un sēžas zonām. Apvienojot SimplyBelt/Short valkāšanu ar kardiotreniņu, klientēm tiek piedāvāta ne tikai īpaša uzmanība problēmzonām, bet arī veselības un ādas stāvokļa uzlabošana, jo treniņa laikā tiek paātrināta asinsrite.
 
SimplyBelt/Short darbības princips balstās uz 3 kameru gaisa plūsmas radītu spiedienu. SimplyBelt gadījumā šo spiedienu kliente izjūt kā patīkamu masāžu no sāniem virzienā uz vēdera vidusdaļu, bet SimplyShort gadījumā tā ir masējoša plūsma virzienā no apakšas uz augšu.

Reklāma
Reklāma


VacuMove skrejceliņš - zema spiediena (vakuuma) kapsulā
Pilnīgi jauns risinājums cīņai ar liekajiem kilogramiem un celulītu! VacuMove apvieno skrejceliņa trenažieri ar īpašu vakuuma kameru vidukļa augstumā. VacuMove aparātā kliente zema spiediena (vakuuma) kabīnē ar vieglu intensitāti un slodzi trenējas uz skrejceliņa. Ķermeņa problēmzonas ir pakļautas zemam spiedienam, kas veicina labāku tauku rezervju apasiņošanu vēdera lejasdaļā, uz dibena un augšstilbiem. Vakuuma iedarbības rezultātā ātrāk notiek tauku sadegšana, turklāt zemādas dziļākajos slāņos pastiprinās asins un limfas cirkulācija, kas veicina vielmaiņu un taukaudu sadalīšanos. Būtiski, ka rezultāts visātrāk redzams tieši tajās ķermeņa daļās, kur parasti sievietēm uzkrājas tauki: vēders, dibens, viduklis un augšstilbi.  Vacu Move sadedzina taukus ievērojami efektīvāk, nekā parasts trenažieris..

 


Vēl viens jaunums Latvijā - Kardiotreniņš apvienots ar vairākiem masāžas veidiem – BodyRoll masāžu un masāžu ar vibrojostu, kas uzlabo asinsriti un limfteci, samazina ķermeņa svaru un apkārtmēru, kā arī likvidē celulītu! 

Nodarbības ilgums 60 minūtes. Regulāri nodarbojoties ar šo programmu, Jūs tiksiet vaļā no tauciņiem uz kājām, vēdera un dibena, no kuriem parasti nepalīdz tikt vaļā ne diēta, nedz ķermeņa masas samazināšana. Nodarbības laikā ar Jums būs kopā mūsu zinošie treneri, uz kuru padomiem Jūs droši variet paļauties.
Jāsaka, ka tieši šīs sistēmas ir tās, kas ļaus fizisko slodzi izbaudīt pat tām klientēm, kuras parasti no tās izvairās vai baidās, jo masāža ne tikai nodrošina manāmu fizisku efektu, bet arī atslābina un ļauj sportošanu iepazīt no pavisam jauna rakursa. Tā ir sabalansēta slodze, apzinoties sevi kā sievieti un saņemot gandarījumu no sasniegtajiem rezultātiem.
Piedaloties mūsu FORM YOUR BODY programmā, klientēm aprīļa mēnesī tiek piedāvāta iespēja BEZMAKSAS saņemt mūsu uztura speciālista konsultāciju.  


Mūsu moto: Zināšanas + kustības – droši palīgi svara samazināšanā. Zināšanas par uzturu apvienotas ar regulārām fiziskām nodarbībām, kas mūsu studijā aizņem tikai 30 minūtes, spēs pārliecināt Jūs, ka ceļš uz slaidu augumu nemaz nav mokpilns.


Ne mazāk svarīga un patīkama ir studijas darbinieku individuālā pieeja klientēm. Draudzīgā FIGŪRA FIT studija rūpējas arī par treniņu atdevi un klientu interesēm, piedāvājot īpaši izstrādātu cenu politiku. Ja kliente pēc 1 mēneša nodarbībām ir apmierināta ar sasniegto rezultātu un treniņus vēlas turpināt, tad cenas 2. un 3.mēnesī ir par 25 - 40% zemākas. Studijas klientēm pēc nodarbībām ir iespēja apmeklēt infrasarkano staru saunu INFRADOC ar krāsu un audio terapiju, kā arī bez maksas nesteidzīgā gaisotnē baudīt dažādas veselīgas tējas.


Infradoc saunas kabīnēs nepārspējamu ķermeņa komfortu un veselu sajūtu spektru var baudīt pat tās klientes, kuras neapmeklē tradicionālās pirtis karstuma nepanesības dēļ. Pusstundas laikā, viegli un bez pūlēm, cilvēks pamatīgi izsvīst, pat 2 - 3 reizes stiprāk, nekā parastajā saunā.
Maigs, dziļi ieplūstošs siltums tonizē ķermeni, palīdz atslābināt nogurušus un saspringtus muskuļus, stimulē asins cirkulēšanu un vielmaiņu, kā arī palīdz organismam viegli atbrīvoties no sārņiem un toksīniem. Līdz ar to Infradoc kabīne ir lielisks sabiedrotais cīņai ar lieko svaru, ar dažādām veselības problēmām, kā arī kalpo kā neaizstājams skaistumkopšanas rituāls.


Esi gatava iepazīties ar veselīgāku un pilnvērtīgāku dzīvesveidu jaunajā koncepta studijā FIGŪRA FIT, lai vasaru  sagaidītu ar vēl nebijušu starojumu un pārliecību par sevi.     
Studija FIGŪRA FIT ir arī šī koncepta oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs, tādēļ arī citu sporta centru speciālisti var iepazīties ar to un iegādāties savu klientu rezultatīvākiem treniņiem.


Fitnesa un Svara Korekcijas Studija "FIGŪRA FIT"
Lāčplēša iela 41, 2. korp., 2. stāvs, Rīga, LV-1011
Tel./Fakss: (+371) 67289899
Mob.: (+371) 29265002
E-pasts: figurafit@figurafit.lv

www.figurafit.lv