"Remington" matu veidošanas instrumenti ar keretīna aizsargtehnoloģiju

Ir pienācis laiks taviem matiem izskatīties labāk kā jebkad agrāk. Lai tas notiktu, izmēģini jaunos "Remington" matu veidošanas instrumentus, kuru sastāvā ir keratīns - vitāls spēcīgu, veselu matu elements.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

 

Kas ir keratīna aizsargtehnoloģija?

"Remington" inženieri ir apvienojuši "Advanced Ceramic" pārklājuma plāksnes, kurās ir iestrādāti keratīna mikrokondicionētāji, un ekskluzīvus karstuma sensorus, radot revolucionāro keratīna aizsargtehnoloģiju.

 

Keratīna mikrokondicionētāji, kas ir iestrādāti "Advanced Ceramic" pārklājumā, ieveidošanas laikā nonāk matos, aizsargājot un rūpējoties par tiem.

 

Ekskluzīvie, augšējā plāksnē iestrādātie karstuma sensotri, nepārtraukti kontrolē matu mitruma līmeni un optimizē temperatūru, aizsargājot matus pret bojāšanos. 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=00p_zn6WgBM

"Keratin Therapy Pro Curl". Ieveidojiet matus pēc sirds patikas, iegūstot satriecošas cirtas un lokas. Šo lokšķēru "Advanced Keratin Ceramic" pārklājuma stobrā ir iestrādāti Keratīna mikrokondicionētāji, kas ieveidošanas laikā nokļūst matos. Ar 19 mm lielo stobru, 210°C grādu maksimālo karstumu un pieciem dažādiem karstuma režīmiem, lai pielāgotos tavam matu tipam.

 

"Keratin Therapy" plakanā suka. "Keratin Therapy" plakanā matu suka ir ideāli piemērota gludam, taisnam matu sakārtojumam. Neilona saros ir iestrādāts keratīns un keramiskais pārklājums paātrina izžūšanas laiku. Lieto kopā ar "Keratin Therapy Pro" taisnotāju, lai dramatiski aizsargātu matu stāvokli.

Reklāma
Reklāma

 

"Keratin Therapy" apaļā suka. "Keratin Therapy" apaļā matu suka ir ideāli piemērota apjomīgiem matiem un maigām cirtām. Tās neilona saros ir iestrādāts keratīns un keramiskais pārklājums paātrina izžūšanas laiku. Lieto kopā ar "Keratin Therapy Pro" taisnotāju, lai dramatiski aizsargātu matu stāvokli.

 

"Keratin Therapy Pro" taisnotājs. Sagatavojieties taisnošanai bez mazākās vainas sajūtas ar "Keratin Therapy Pro" taisnotāju - augstāko sasniegumu matu aizsardzībā. Šajā satriecošajā taisnotājā ir apvienotas "Advanced Keratin Ceramic" plāksnes un ekskluzīvais Karstumaizsardzības sensors, kas kontrolē mitruma līmeni un optimizē temperatūru. Rezultātā tavi mati ir veselīgāki, spēcīgāki un par līdz 57% vairāk pasargāti pret bojāšanos un lūšanu, salīdzinot ar standarta keramikas "Remington" taisnotāju.

 

"Keratin Therapy Pro Volume". Šī karsējamā ieveidošanas matu suka ir viss, kas jums nepieciešams apjomīgu, atsperīgu un seksīgu, mirdzošu cirtu izveidošanai. Tā ir neticami maiga pret taviem matiem, jo "Advanced Keratin Ceramic" pārklājuma 45 mm lielajā matu sukas stobrā ir iestrādāti  Keratīna mikrokondicionētāji, kas nokļūst matos to ieveidošanas laikā. Ar dažāda garuma sariem šī suka bez piepūles slīd cauri matiem bez aizķeršanās, sniedzot taviem matiem V.I.P līmeņa aprūpi, ko tie ir pelnījuši.

 

"Keratin Therapy Pro" žāvētājs. Palutinet savus matus ar šo ultra-lux 2200 W žāvētāju. Tam ir "Advanced Keratin Ceramic" pārklājuma režģis un par 90% vairāk jonu absolūtam mirdzumam, un tas garantē izcilu žāvēšanu un profesionālu rezultātu.

 

Ieskaties: http://lv.remington-europe.com