Dabas spēks un saules enerģija ķermeņa kopšanas produktos

Vai esi pamanījis, cik priecīgi kļūstam, kad pēc ilgām lietusgāzēm un pelēkā laika starp mākoņiem parādās saules stariņš? Viss tiecas uz sauli  ne tikai daba, bet arī mēs, jo saule ir lielākais dzīvības enerģijas avots, kurš mums ziemeļniekiem šeit ir tik reti sastopams. Arī vislielākā floras un faunas daudzveidība mīt tieši tur, kur vairāk spīd saule, savukārt šādās zemēs augušie augi ir bagātīgi sevī uzsūkuši mums tik ļoti nepieciešamo saules enerģiju.

Produkti, kas tiek iegūti no šī koka augļiem, ilgus gadus ir tikuši izmantoti kā svarīga uztura sastāvdaļa, ārstniecības līdzeklis un ķermeņa kopšanas produkts.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Produkti, kas tiek iegūti no šī koka augļiem, ilgus gadus ir tikuši izmantoti kā svarīga uztura sastāvdaļa, ārstniecības līdzeklis un ķermeņa kopšanas produkts.

Jau izsenis mūsu senči ir dzīvojuši saskaņā ar dabu un tās ritmiem, savukārt daba cilvēkam pretī sniedza visu nepieciešamo izdzīvošanai – pajumti, apģērbu, pārtiku un arī zāles. Bet ne tikai! Mūsu senčiem svarīgs bija arī ārējais izskats, kas lika viņiem rūpēties arī par to. Jau vairāk kā 4000 gadu atpakaļ senie ēģiptieši izmantoja dažādus dabas līdzekļus arī skaistumkopšanai un jaunības saglabāšanai. Viens no tādiem līdzekļiem ir reti sastopamā moringas auga eļļa un ekstrakts. Tas ir spēcīgs antioksidants, kas ar ādu dara brīnumus – atjauno to un samazina krunciņas, baro un novērš ādas novecošanos, kā arī tajā esošais lielais oleīnskābes daudzums palīdz ādā saglabāt mitrumu.

 

 

Viens no zināmākajiem dienvidu augiem, kas ir audzis saules pārbagātībā, ir kokosrieksts. Kokospalmu audzes sastopamas Āzijā, Klusā okeāna reģionā, tropu Āfrikā un Centrālamerikā. Produkti, kas tiek iegūti no šī koka augļiem, ilgus gadus ir tikuši izmantoti kā svarīga uztura sastāvdaļa, ārstniecības līdzeklis un ķermeņa kopšanas produkts. Kokosrieksts ir veselības avots, kas uzlabo organisma stāvokli, ādu, imūnsistēmu un bakteriālo līdzsvaru. Tas ir dabisks līdzeklis dažādu ādas problēmu gadījumā – psoriāzes, sēnīšu infekciju un rētu dziedēšanai. Taču kokosriekstu eļļa arī lieliski baro ādu un, regulāri to lietojot, novērsīs striju parādīšanos pat grūtniecēm! Šo eļļu ieteicams izmantot arī matu kopšanā, īpaši ja tie ir sausi un lūstoši. Turklāt kokosriekstu eļļa lieliski iesūcas ādā, neatstājot nepatīkamo eļļaino lipīguma sajūtu, kas raksturīga citām eļļām. To ieteicams izmantot arī pārtikā, jo kokosriekstu eļļa nesatur holesterīnu. 

 

Vēl viena silto zemju dabas velte, kura zināma, kā ļoti labs ādas kopšanas līdzeklis, ir vīnogu kauliņu eļļa. Tā ir viegla, maigi savelkoša, mitrinoša, ideāli piemērota ādas kopšanai un masāžām. Vīnogu kauliņu eļļa satur E, C un D vitamīnus, kā arī vairākas taukskābes. Viena no tām ir linoleīnskābe, kas lielā daudzumā sastopama vīnogu kauliņu eļļā. Tā ir viela, kas nepieciešama ādas veselībai, jo tā vajadzīga dažādu bioloģisko procesu nodrošināšanai. Vīnogu kauliņu eļļa palīdz cistiskās fibrozes, dermatīta, kas liecina par taukskābju trūkumu organismā, kā arī diabēta gadījumā, jo pierādīts, ka ar diabētu slimojošiem cilvēkiem nepieciešams lielāks taukskābju daudzums. Vīnogu kauliņu eļļa ir arī lielisks mitrinātājs taukainai un jaukta tipa ādai, jo neaizsprosto poras, ātri iesūcas un neatstāj taukainumu. Šī eļļa palīdz cīnīties ar pirmajām grumbiņām un ādas novecošanos, kā arī tai piemīt pretiekaisuma un pinnes ārstējoša iedarbība.

 

Cocos Code (vecajā nosaukumā Cocovogue) produktos ir apvienota dzīvīgā saules enerģija un dabas spēks – kokosriekstu eļļa, vīnogu kauliņu eļļa un moringas eļļa, kuras ir papildinātas ar citām augstvērtīgām augu eļļām, ekstraktiem un ēteriskajām eļļām. Dabiskās un svaigās sastāvdaļas piešķir mūsu produktiem arī neatkārtojamu aromātu. Tie ir droši jūtīgai ādai.

Reklāma
Reklāma

Cocos Code (Cocovogue) piedāvā vairāk nekā 200 dažādu produktu ķermeņa kopšanai, aromterapijai un masāžai, piemēram, autiņu zonas kopšanai, muguras un locītavu sāpju mazināšanai, imunitātes stiprināšanai, sejas kopšanai u.c., tai skaitā arī produktus bērniem, grūtniecēm un vīriešiem, kā arī gaisa atsvaidzināšanai telpās.

 

Vairāk informācijas: www.cocovogue.lv 

 

Cocos Code (Cocovogue) produktus vienmēr ātri un ērti varat iegādāties interneta aptiekā MyMed.lv.

 

Atklājiet saules enerģijas un dabas spēku Cocos Code (Cocovogue) produktos!